Hava Durumu

Bursaspor dört köşe

Türkiye Kupası 3. Tur maçında Tarsus İdman Yurdu'nu konuk eden Bursaspor Deniz(2), Jorquera ve Sinan Bakış'ın golleriyle rakibini 4-0 yenerek tur atladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor dört köşe

Ali ŞAHİN

Süper Lig'de iyi bir grafik yakalayan Bursaspor Ziraat Türkiye kupası 3. Tur maçında TFF 3. Lig temsilcisi Tarsus İdman Yurdu'nu konuk etti. İdeal kadrosundan yalnızca Titi ve Ekong'un forma giydiği mücadeleye Yeşil Beyazlılar adeta golle başladı. Henüz 3. Dakikada Jorquera'nın soldan pasıyla hareketlenen Deniz Yılmaz şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

GOLLE BAŞLADI

Golden yalnızca 2 dakika sonra Tarsus İdman Yurdunun çıkarken kaptırdığı topla geleşin Bursaspor atağında Deniz yılmaz içeriye kareketlenen Jorquera'yı gördü. Şilili düzgün bir vuruşla 5. Dakikada skoru 2-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda Bursaspor deniz ile girdiği pozisyonları değerlendiremezken 45+1. Dakikada Bursaspor'un kullandığı kornerde top Tarsus İdman Yurdu savunmasında ele çarpınca hakem penaltıya hükmetti. Topun başına gelen Furkan'ın şutunu kaleci çıkarınca ilk yarı 2-0 Bursaspor üstünlüğü ile tamamlandı.

DENİZ ATTI

Karşılaşmanın 2. Yarısına pozisyon bularak başlayan taraf Tarsus idman Yurdu olsa da skor üreten taraf Timsah oldu. 56. dakikada hızlı çıkan Bursaspor'da Furkan ve Jorquera tek paslarla Deniz Yılmaz'ı kaçırdı. Tecrübeli oyuncu karşı karşıya pozisyonda hata yapmadı ve skoru 3-0'a taşıdı. 58. Dakikada Titi ve Ekong yerini Okoli ve İsmail'e bırakırken takımın tamamı az süre alan oyunculardan oluşmuş oldu.

SİNAN BİTİRDİ

67. dakikada ise bu kez Tarsus İdman Yurdu gole yaklaştı. Bu dakikada Alper'in sol çaprazdan çektiği şut direkten döndü. 72. Dakikada Bursaspor Yusuf Erdoğan'la karşı karşıya pozibyonu değerlendiremezken son sözü 88. Dakikada sahneye çıkan Sinan Bakış söyledi. Genç oyuncu sol kanattan yaptığı baskı sonucunda topu kaptı ve 3 rakibini geçtikten sonra sert bir şut çekerek skoru 4-0'a taşırken maçın da onucunu belirledi. Timsah bu sonuçla adını Türkiye Kupası'nda 4. tura yazdırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.