Hava Durumu

Bursaspor Durmazlar'da zafer

Hafta içinde alacakları ödenmediği için idmana çıkmayan Bursaspor Durmazlar TBL'nin ikinci yarısındaki ilk maçını kazanarak üst üste 6. defa parkeden zaferle ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2018 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2018 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor Durmazlar'da zafer

Türkiye Basketbol Ligi'nin 18. haftasında İzmir'de Petkimspor ile karşılaşan Bursaspor Durmazlar ilk çeyreğe iyi hücum ederek başladı. Bu sezon zor günler geçiren Petkimspor'da Yeşil Beyazıllar'a karşılık vermek istese de başarılı olamadı ve ilk 10 dakika 28-21 Bursaspor Durmazlar'ın üstünlüğü ile geçildi.

PETKİM YAKALADI

İkinci çeyreğin başlamasıyla iki takım da savunmada agresiflik göstermeye başladı. Bir bölümü olduka kısır geçen çeyreğin ardından skoru 42-36'ya taşıyan Yeşil Beyazlılar soyunma odasına da bu skorla önde girdi. Maçın ikinci yarısına daha derli toplu başlayan ev sahibi 47-47'de skoru eşitlerken ardından öne geçti. Periyodun 2. Yarısında toparlanan Potanın Timsahları son çeyreğe 58-52 önde girdi. Maçın son 10 dakikasında oldukça etkili bir oyun sergileyen Yeşil Beyazlılar farkı açarken parkeden de 83-64'lük zaferle ayrıldı. Bu sonuçla 13. Galibiyetinin alan Bursaspor Durmazlar zirve takibini sürdürdü.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.