Hava Durumu

Bursaspor, Fenerbahçe ile karşılaşacak!

Yeşil beyazlılar maaşlarını alamadıkları için 2 gün çalışmaya katılmadı. Sadece dün yapılan çalışma ile şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe karşısına çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2018 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2018 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor, Fenerbahçe ile karşılaşacak!

-Cemal EKENTOK-

Ligde son iki maçını kazanarak, tehlikeli bölgenin üzerine çıkmayı başaran Bursaspor,  İstanbul'da şampiyonluk adayı Fenerbahçe karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacak. Son iki maçta alınan 6 puan sonrası dört aydır maaşlarını alamadıklarını öne süren yeşil beyazlı futbolcular, yönetimi protesto etmek amacıyla önce antrenmana gecikmeli çıktılar, ardından da sadece salonda bu maça hazırlandılar.

Son haftalarda aldığı galibiyetle çıkışa geçen ve şampiyonluk yarışına bir anlamda ortak olan Fenerbahçe karşısında Bursaspor'un neler yapacağı merakla bekleniyor.

HAKEM AYDINUS

Ülken Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yapacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Dördüncü hakem ise Bahattin Şimşek. Fırat Aydınus, bugüne kadar Bursaspor'un toplam 35 maçında görev yaptı. Bu müsabakalarda yeşil beyazlılar 11 galibiyet, 15 beraberlik alırken, 9 karşılaşmayı ise kaybettiler. Timsah, Aydınus'un deplasmanda yönettiği 15 maçta ise sadece 2 galibiyet, 7 beraberlik alabilmişti.

EN GOLCÜ STANCU

Bursaspor'un bu zorlu karşılaşmadaki en büyük kozu bugüne kadar oynadığı maçlarda rakip fileleri 8 kez havalandıran golcü Bogdan Stancu, kaptan Pablo Martin Batalla, ile son üç maçında da gol atmayı başaran Moussa Sow olacak. Fenerbahçe'de ise Giuliano attığı 14 golle sarı lacivertlilerin dikkat çeken ismi.

ÜSTÜNLÜK FENER'DE

Bursaspor ile Fenerbahçe, bugüne kadar lig ve kupa maçlarında 117 kez karşı karşıya geldiler.. Oynanan karşılaşmalarda Fenerbahçe 61 galibiyet, 35 beraberlik, Bursaspor ise 21 galibiyet aldı. Yeşil beyazlılar, İstanbul'da oynanan karşılaşmalarda 7 galibiyet, 11 beraberlik alırken, sahadan 36 kez yenik ayrıldı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 1-0 kazanmıştı.

ANTRENMAN YAPTILAR

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yle karşılaşacak Bursaspor'da, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle iki gündür antrenmana çıkmayan futbolcular, protestolarını sonlandırdı. Yeşil-beyazlı oyuncular, sabah Özlüce Tesisleri'nde toplandı. Saat 11.00'de yapılması planlanan antrenman öncesi analiz toplantısına giren oyuncular, daha sonra antrenman sahasına geçti. Teknik direktör Mustafa Er gözetiminde basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncuların katıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.