Hava Durumu

Bursaspor Galatasaray maçına kilitlendi

Deplasmanda karşılaştığı Yeni Malatyaspor'u yenerek ligde üst üste ikinci galibiyetini alan Bursaspor'da keyfiler yerinde. 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirten yeşil beyazlı oyuncular, önümüzdeki hafta karşılaşacakları Galatasaray maçına odaklandıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor Galatasaray maçına kilitlendi

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda karşılaştığı Evkur Yeni Malatyaspor'u 4-2 mağlup eden Bursaspor'da keyifler yerinde. Zorlu karşılaşmanın ardından açıklama yapan Nijeryalı savunma oyuncusu Ekong artık Galatasaray maçına odaklanmaları gerektiğini belirtti. Yeni Malatyaspor stadyumundaki ilk golü atarak tarihe geçen Ekong, "Gol attığım için çok mutluyum. Bursaspor için daha çok gol atmayı umuyorum" dedi.

SONUÇTAN MEMNUNUM

Aldıkları sonucun kendilerini mutlu ettiğini belirten Nijeryalı oyuncu, "Sonuçtan memnun olmakla beraber oynadığımız en iyi maçlardan biri olmadığını düşünüyorum. Geçen hafta çok iyi bir takım olduğumuzu ve gelişmekte olduğumuzu herkese gösterdik. İkinci yarılarda bu kadar çok rakip takımlara fırsat vermemeliyiz. Herkes benim gol atmış olmamdan gayet memnun. Umarım daha fazlasını atarım" dedi.

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM

Galatasaray ile oynayacakları 6. hafta mücadelesini de değerlendiren Ekong, "Zor bir maç olacak ama evimizde şu ana kadar yenilmedik. Taraftarımız da bize çok büyük bir destek verecek. Galatasaray maçını sabırsızlıkla bekliyorum. O Mata da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Umarım Galatasaray karşılaşmasından da 3 puanla ayrılan taraf oluruz" dedi. 

BİZE YAKIŞMADI

Evkur Yeni Malatyaspor karşısında aldıkları galibiyetten ötürü çok mutlu olduğunu belirten yeşil-beyazlıların milli kalecisi Harun Tekin, "Sahada zorlu şartlar vardı, hava çok sıcaktı. Bu da bizi ve rakibi etkiledi. Gerçekten ilk yarı inanılmaz bir sıcak vardı. Güzel goller de bulduk, kazandık. Yediğimiz iki gol olmaması gerekiyordu. Bize yakışmadı iki gol. İnşallah bu hatalardan ders çıkartırız. Golleri de buluyoruz tabi o yönden de mutluyuz. Buraya kadar gelen taraftarlarımız stadı inlettiler. Bizi inanılmaz desteklediler. Teşekkür ediyoruz ve galibiyeti de onlara armağan ediyoruz" diye konuştu

'EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ'

Ligin 6. haftasında karşılaşacakları Galatasaray maçını da değerlendiren Harun, "İki maçtır kazanıyoruz. Evimizde önemli bir karşılaşma. Ben inanıyorum ki o karşılaşmada stat ful dolacaktır. Bize inanılmaz bir destek olacaktır. Galip gelmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

'KOLAY DEĞİLDİ'

Sol bek oyuncusu Aziz Behich de üst üste iki maç 3 puan aldıklarını hatırlatarak, "Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizi yine yalnız bırakmadılar. Bu maçı arkamızda bırakacağız. Önümüzdeki hafta kupa maçı ve önemli Galatasaray maçı var. İnşallah bu formu devam ettiririz ve taraftarlarımız ile birlikte mutlu oluruz. Gol yememek istedik ama olmadı. Son 15 dakika biraz disiplinden koptuk. Hafta içi analizde ona bakarız. Şu an çok mutluyuz. Malatya iyi bir takım ve deplasmanda 3 puan kolay değildi. Artık önümüze bakacağız" dedi.

Bursaspor-Galatasaray maçı 24 Eylül Pazar günü 19.30'da Timsah Arena'da oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.