Hava Durumu

Bursaspor, Gençlerbirliği'ne konuk oluyor

Bursaspor, bu akşam Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Yeşil beyazlı takım maça sakatlar, cezalılar, milli takımlar için ülkelerine giden oyuncular nedeniyle değişik bir kadro ile çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor, Gençlerbirliği'ne konuk oluyor

-Cemal EKENTOK-

Kaptan Batalla'nın 250. maçına çıkacağı mücadele bugün Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 18.00'de başlayacak ve maçı Ali Şansalan yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de düşen üç takımın kesinleştiği son haftasında, Bursaspor 2017-2018 Sezonu'nu Ankara'da Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşma ile noktalayacak. Sezonun son maçlarında aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeşil beyazlılarda hedef, kötü giden ikinci yarıyı galibiyetle taçlandırabilmek.

KAPTAN VEDA EDİYOR

Bursaspor bugünkü mücadelede genç oyuncularına şans verecek. Teknik direktör Mustafa Er, ligde bu sezon çok fazla şans bulamayan futbolcularına deneyim kazandırmak isterken, aynı zamanda Pablo Martin Batalla da sahada olacak. Son maçına çıkacak olan Arjantinli yıldız, böylelikle Bursaspor kariyerine 250'nci maçıyla veda etmiş olacak.

HAKEM ALİ ŞANSALAN

Karşılaşmayı Çanakkale Bölgesi'nin Süper Lig hakemlerinden Ali Şansalan yönetecek. Bu sezon TFF 1.Lig maçlarında görev yapan Ali Şansalan'ın yardımcılıklarını Serdar Diyadin, Abdullah Bora Özkara yaparken, maçın dördüncü hakemi  ise Sarper Barış Saka. Şansalan Süper Lig'de bugüne kadar Bursaspor'un 1 kez deplasmandaki maçında görev yaptı ve o mücadele beraberlikle tamamlandı.

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA

İki takım Süper Lig'de 70'inci kez karşı karşıya gelecek. Bu mücadelelerin 26'sını kazanan Bursaspor, 21 karşılaşmayı kaybederken 22 maç da berabere sonuçlandı. Ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan mücadele de 1-1'lik eşitlikle sona ermişti. Rakibine son 4 maçta 3 kez kaybeden Bursaspor, bundan önceki son 19 karşılaşmada aynı mağlubiyet sayısı almıştı.

EKSİKLER ÇOK

Yeşil beyazlılarda Sercan Yıldırım, BarışYardımcı, Jires Kembo, Bogdan Stancu sakatlığı, Titi ile Kubilay Kanatsızkuş kırmızı kart cezalısı, William Ekong, Aziz Behich, Dzon Delarge, Abdullahi Shehu Dünya Kupası için, Harun Tekin ile Gherorge Grozav izinli oldukları için forma giyemeyecek. Bu arada dün MR'I çekilen John Boctock'un kalça ekleminde ödem tespit edildi. Bostock haftanın son antrenmanda yer almadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.