Hava Durumu

Bursaspor'da seri sonu!

TFF 1. Lig'in 14. haftasında Bursaspor, sahasında Giresunspor'u konuk etti. Maç, Giresunspor'un 3-2'lik galibiyetiyle sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2019 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2019 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'da seri sonu!

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Erzurumspor'a mağlup olan Bursaspor, bir yenilgide Giresunspor karşısında yaşadı. Bu sezon evinde yenilgi yüzü görmeyen Timsah, rakibi karşısında 3-2 kaybederek bu serisinini sonlandırdı.

TFF 1. Lig 14. Haftasında Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan müsabakada yeşil-beyazlılar kalesinde erken bir gol gördü. Maçın 7. Dakikasında Giresunspor'un sol kanattan kullandığı kornerde kafayı vuran Ahmet Kesim, Çağlar'In müdahalesine rağmen fileleri havalandırdı ve Bursa temsilcisi 1-0 geriye düştü. Timsah ilk yarının en tehlikeli atağını dakika 27'de Kubilay'la buldu. Sol kanattan gelişen atakta Latovlevici pasını Onur Atasayar'a aktardı. Onur'un ortasında topu göğsüyle kontrol eden Kubilay'ın volesi üsten auta gitti. 34. dakikada sağ kanattan gelişen Giresunspor atağında Rusescu ceza sahası içerisinde yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Rumen oyuncunun kullandığı penaltı golle sonuçlandı ve karşılaşmanın ilk yarısı Giresunspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

SELEZYNOV'LA BAŞLADI

İkinci yarıda ilk oyuncu değişikliği Bursaspor'dan geldi. Devrenin başında Latovlevici'nin yerine Selezynov oyuna dahil oldu. İkinci yarıya da timsah hayalkırıklığıyla başladı. Maçın 52. Dakikasında Bursasporlu Onur Atasayar'ın hatalı geri pasında defansın arkasına sarkan Rusescu kaleci Çağlar'ı geçip boş kaleye topu gönderdi ve Bursaspor rakibi karşısında 3-0 mağlup duruma düştü. Bu dakikadan sonra hücümda Özer ve Diarra ile ataklar bulmaya çalışan Bursaspor aradığı golü 79. Dakikada Ali Akman'la buldu. Sol kanattan gelişen atakta Onur'un pasını, Akman başarılı şutuyla tamamladı ve Timsah skoru 3-1'e getirdi.

UMUTLAR YEŞERDİ

Kıran kırana geçen maçın son dakikalarında Timsah, Selezynov'un 85. dakika'da bulduğu golle umutlandı. Bursaspor'un sol kanattan gelişen atağında Emirhan'ın ortasında defanstan seken topu önünde bulan Selezynov meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Maçın kalan dakikalarında oyunu tamaman domine eden Bursaspor'un çabaları yeterli olmadı ve bu sezon sahasındaki ilk mağlubiyetini aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.