Hava Durumu

Bursaspor hazırlık maçında berabere kaldı!

Sezonun 2. yarısı için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Bursaspor ilk hazırlık maçında Trabzonspor'la 0-0 berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2020 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2020 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor hazırlık maçında berabere kaldı!

Ali ŞAHİN

TFF 1. Lig'de 2. devreyi kayıpsız geçerek yeniden Süper Lig'e dönmek isteyen Bursaspor, devre arası kampındaki ilk hazırlık maçını Trabzonspor'a karşı oynadı. Sahanın fiziksel şartları nedeniyle seyirci alınmaya maça Bursaspor ideale yakın bir kadro ile başladı. Bordo Mavili ekibin topa daha çok sahip olduğu ilk bölümde Bursaspor'un Özer ile 9. dakikada kaleyi yoklasa da isabet bulamadı.  Maçın 12. dakikasında gelişen Bursaspor atağında ise Recep Aydın'ın ceza yayı ön çizgisinden yaptığı vuruşu Erce Kardeşler kornere çeldi.

ÇAĞLAR BAŞARILI

Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın 17. dakikasında ise Trabzonspor etki geldi. Fernandes'in ara pasıyla Fıratcan Üzüm savunmanın arkasına sarkarken genç ismin şutu az farkla dışarı gitti. 28. dakikada Bursaspor savunmasının hatasını değerlendirmeye çalışan Bordo Mavililer Kaleci Çağlar Akbaba'yı geçemedi. İlk yarının son 15 dakikasında Bursaspor hücum alanında etkili olmaya başlasa da son vuruşlarda başarı yakalayamadı. Yeşil Beyazlılar zaman zaman savunmada aksasa da skor değişmedi ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

KADROLAR SİL BAŞTAN

Karşılaşmanın 2. yarısına Bursaspor çok sayıda değişiklikle başladı. İlk yarıdaki orta alan oyununun aksine daha akışkan bir görüntü sergileyen takımlar kaleyi de daha fazla yoklamaya başladı.  47. dakikada Bursaspor'un şutu az farkla dışarı çıkarken Trabzonspor ise kanat organizasyonları ile hücum etmeye çalıştı. Karşılaşmanın 50. dakikasında Trabzonspor'da 4 oyuncu değişikliği birden yapılınca tempo tekrar düştü.

SKOR DEĞİŞMEDİ

Maçın 64. dakikasında kullanılan kornerde Sedat Dursun'un röveşatasına Atakan kafasını uzatınca Trabzonlu genç oyuncu kısa süreli bir sakatlık yaşadı. Bursaspor özellikle sağ kanattan Burak Kapacak ve İsmail ile hücum ederken Trabzon savunmasını geçemedi. 68. dakikada ise Bursaspor'da 4 oyuncu değişikliği daha yapıldı. 70. dakikada Trabzonspor gole yaklaştı. Bordo Mavililer'in ceza sahası önünden kullandığı faulde ceza sahasında yapılan kafa vuruşu az farkla auta gitti. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde takımların skoru değiştirme çabası sonuç vermedi ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.