Hava Durumu

Bursaspor kritik virajlardan birini rahat döndü! Karla karışık 'gol' yağmuru...

Ligde geçen hafta Eskişehirspor'dan beklenmedik bir mağlubiyet alan Bursaspor, zirveye ortak olmak için çıktığı Ankara deplasmanından 3 puanla döndü. Rakibini 4-2 yenen Yeşil Beyazlılar, şampiyonluk yolunda kritik virajlardan birini daha aşmış oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2020 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2020 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor kritik virajlardan birini rahat döndü! Karla karışık 'gol' yağmuru...

TFF 1.Lig'in 21. haftasında deplasmanda Osmanlıspor'la kozlarını paylaşan Bursaspor sahadan 3-2 galip ayrıldı. Osmanlı Stadı'nda oynanan maça Timsah golle başladı. 6. dakikada Özer'in ceza sahasına açtığı ortayı Abdou Razak Traore tamamlayarak ağları havalandırdı ve Bursaspor 1-0 öne geçti. Bu gole karşılık, ev sahibi ekipten Merthan'la geldi. 14. dakikada duran toptan açılan ortayı iyi değerlendiren Merthan, skoru 1-1'e getirdi.  Maçın ilk yarı sonucunu belirleyen gol Ankara temsilcisinden geldi. 45+2 Atakan'ın kafa vuruşuyla Timsah, ilk yarıyı 2-1 geride tamamladı.

GOLLER YAĞMUR GİBİ

İkinci yarıya etkili başlayan Timsah, aradığı golü Özer'le buldu. 58. dakika da Seleznov'a yapılan faulde topun başına geçen Özer Hurmacı, başarılı vuruşuyla skoru 2-2'ye getirdi. Bu dakikadan sonra baskısını artıran Bursa temsilcisi, Recep Aydın'la sevindi. 75. dakikada Tayfur'un ceza sahasına açtığı ortayı, Recep Aydın kafayla tamamladı ve Yeşil Beyazlılar 3-2'lik skorla öne geçti. Oyunun geri kalanında sakinliğini koruyarak rakibine fırsat vermeyen Bursaspor, maçın skorunu uzatmalarda Shehu'yla belirledi. 90+4'te orta sahadan tek başına topu golle buluşturan 26 yaşındaki oyuncu skoru 4-2'ye getirdi. Bu sonuçla Timsah, zirve yarışında elini güçlendirdi. 

KEREM CAN SAHAYA ÇIKTI

Onur Atasayar'ın yokluğunda sol bek için ara transfer döneminde Denizlispor'dan kadroya dahil edilen Kerem Can ilk maçına çıktı. Ligde en son 12 Mayıs 2019'da Denizlispor'un Karabükspor'u 6-0 yendiği mücadelede sahada yer alan Kerem, 275 gün sonra forma şansı buldu.

TRAORE'DEN İLK GOL

Bursaspor'un, Demirgrup Sivasspor'dan ara transfer döneminde sezon sonuna kadar renklerine kattığı Traore, ilk gol sevincini yaşadı. 31 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu kariyerindeki 73. golünü attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.