Hava Durumu

Bursaspor kupa mesaisinde! Turla gel Timsah...

TFF 1. Lig'de 3 puanı silinmesine karşın hedeften kopmayan Bursaspor yarında da Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Bayburt İl Özel İdare'ye konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2019 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2019 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor kupa mesaisinde! Turla gel Timsah...

Ali ŞAHİN

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tur heyecanı yarın oynanacak maçlarla son bulacak. TFF 1. Lig'de zirve hedefleyen ve liderin sadece 2 puan gerisinde bulunan Bursaspor ise günün açılış maçında Bayburt İl Özel İdare'ye konuk olacak. 650 kişilik Bayburt Genç Osman Sentetik Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 13:00'te başlayacak. Tem kaçlı eleme formatında oynanacak müsabakayı kazanan taraf adını 5. Tur'a yazdıracak.

NAKLEN YAYINLANACAK

A Spor'dan naklen yayınlanacak karşılaşmayı Batuhan Gültek yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesi aracılığıyla Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre karşılaşmada Gültek'in yardımcılıklarını Emin Yıldırım ve Çetin Öncel yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Yusuf Aydın olacak.

MUĞLA'YI RAHAT GEÇTİ

Ziraat Türkiye Kupası'na 3. Tur'da dahil olan Bursaspor TFF 3. Lig ekibi Muğlaspor deplasmanında tur mücadelesi verdi. Yeşil Beyazlılar İlk yarısı tutuk geçen karşılaşmayı ikinci yarıda Seleznov, İgor ve Selçuk Şahin'in golleri ile 3-1 kazanmıştı. Muğlaspor'un tek golü ise Çağlayan Menderes'ten gelmişti.

AKHİSAR'I ELEDİER

Geçen sezon Karacabey Belediyespor'un da yer aldığı TFF 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluğa ulaşan Bayburt İl Özel İdare TFF 2. Lig Kırımızı Grup'taki yarışa kötü başlasa da son haftalarda toparlandı. Bayburt ekibi 5 maçta 4 yenilgi ile başladığı sezonun son 6 maçında 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek 8. basamağa kadar yükseldi. Kupa macerasına bir önceki turda başlayan Bayburt ekibi normal süresi 0-0 biten maç sonunda Akhisarspor'u eleyerek büyük bir sürprize imza atmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.