Hava Durumu

Bursaspor kupada sahneye çıkıyor!

Adana Demirspor yenilgisinin izlerini silmek ve moral depolamak isteyen Bursaspor yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda TFF 3. Li ekibi Muğlaspor'a konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2019 21:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2019 21:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor kupada sahneye çıkıyor!

Ali ŞAHİN

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur mücadelesi yarın oynanacak 16 maçla başlayacak. Kupanın 3. turunda Süper Lig'den Gazişehir Gaziantep, Gençlerbirliği, Göztepe, Kasımpaşa, Yukatel Denizlispor, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'de yer alan tüm takımlar ile 2. turdan yükselen 33 takım olmak üzere toplam 92 ekip mücadele edecek.  Tek maç eleme usulüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakaları 25 Eylül ve 26 Eylül'de oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak.

RAKİP MUĞLA

Ziraat Türkiye Kupasına bu turda dahil olan Bursaspor da yarın sahaya çıkacak. TFF 3. Lig ekibi Muğlaspor'la eşleşen Yeşil Beyazlılar yarın saat 15:00'te Muğla Atatürk Stadyumu'nda tur arayacak. Adana yenilgisinin izlerini silmeyi ve moral depolamayı hedefleyen Bursaspor karşılaşmayı kazanarak Türkiye Kupası'nda 4. tura yükselmeye çalışacak.

DÜDÜK COŞKUN'DA

Muğlaspor ve Bursaspor arasındaki 90 dakikanın hakemi Mustafa İlker Coşkun olacak. Türkiye Futbol Fedderesayonu resmi sitesi aracılığıyla Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre karşılaşmada Coşkun'un yardımcılıklarını Vural Gül ve Çağlar Mehmet Uludağ yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Adem Sarıtaş olacak.

KÖTÜ HABERLER GELDİ

TFF tarafından kulüp lisansı verilmeyen ve 3 puan silme cezası uygulanan Bursaspor, bu karardan bir gün sonra çıktığı Adana Demirspor deplasmanında da farklı yenilmişti. Üst üste gelen kötü haberler ile sarsılan Bursa ekibi puan silme cezası ile ilgili TFF'ye itiraz etmişti. Şu an 9 puanla TFF 1. Lig'de 6. Sırada yer alan Yeşil Beyazlılar ceza yürürlüğe konulursa 12. Basamağa kadar gerileyecek.

İYİ BAŞLADILAR

TFF 3. Lig 3. Grup'ta yer alan Muğlaspor ise sezona iyi başlangıç yaptı. Geçen sezon Karacabey Belediyespor'u play-off'a taşıyan Hasan Şermet ile anlaşan Muğla ekibi lige Nazilli ve Altındağ beraberliği ile başladı. 3. Haftada Baympaşa'ya yenilen Şermet'in öğrencileri geçen haftasonu ise deplasmanda Somaspor'u 3-0'la geçti. Buğla ekibi 4. Haftası geride kalan TFF 3. Lig 3. Grup'ta 5 puanla 9. sırada yer alıyor.

KARACA'NIN İŞİ ZOR

Bursaspor'un yanı sıra bir başka Bursa ekibi Karacabey Belediyespor da bugün Ziraat Türkiye Kupası'nda sahne alacak. Lacivert Siyahlılar bu sezon TFF 1. Lig'in favorisi olan Ümraniyespor'la karşılaşacak. Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadyumu'nda oynanacak zorlu mücadele saat 15:00'te başlayacak. Karşılaşmayı Emre Kargın yönetecek.

İKİ LİDER RAKİP

Bu sezona çok iyi başlayan Karacabey ekibi TFF 3. Lig 3. Grupta çıktığı ilk 4 maçta 10 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturdu. Lige Pazarspor beraberliği ile başlayan Lacivert Siyahlılar ardından sırasıyla Osmaniyespor, Yozgatspor 1959 ve Nevşehir Belediyespor'u devirdi. TFF 1. Lig'de averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturan Ümraniyespor ise 5 haftası geride kalan sezonda 10 puan toplamayı başardı. İstanbul ekibi son 2 haftada ise sadece 1 beraberlik alabildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.