Hava Durumu

Bursaspor olağanüstü kongreye gidebilir!

Deneyimli spor yazarımız Mustafa Özkeskin, Bursaspor'un Avusturya kampını yorumladı.  Takımın hazırlık maçlarında yetersiz kaldığını belirten Özkeskin, teknik direktör Le Guen'in transfer stratejisini eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2017 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2017 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor olağanüstü kongreye gidebilir!

Mustafa Özkeskin'in yazısı:

Bursaspor'un Avusturya kampındaki hazırlık maçları tablosuna bakarak kestirmelerde bulunmak bu yıl mümkün değil. Okuduğumuz duyduğumuz kadarıyla Timsah organizatörlerin kurbanı olmuş! Maalesef kamp masraflarının cepten çıkmasını önlemek adına sponsorlarla anlaşıp, onların ayarladığı dandik takımlarla panayır maçları yapmak mazide kaldı sanıyorduk meğer devam ediyormuş!

Günün ekonomik şartları nedeniyle her kulüp aynı yoldan geçiyor ama işin cambazları bu kez Bursaspor'a denk gelmiş olmalı ki; Leeds United karşılaşmasını bir kenara koyarsak, neredeyse 'hazırlık maçı' yapmadan döndü takım Bursa'ya!

Dert değil; çünkü bizde hazırlık maçı kültürü de pek yoktur. Teknik direktörler bu tür maçlarda, öncelikli olarak 'Maçı kazanmak' üzerine değil, 'Takımı oturtmak' adına sistem ve strateji üretir.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.