Hava Durumu

Bursaspor, Patrick Twumasi ve Sow için atağa geçti

Uzun süredir forvet hattına takviye yapmayı planlayan Bursaspor, Patrick Twumasi ve Sow için girişimlerini hızlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor, Patrick Twumasi ve Sow için atağa geçti

-Ali ŞAHİN-

Teknik Direktör Paul Le Guen'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un, Forvet başta olmak üzere 2-3 takviye yapması bekleniyor. Yeşil Beyazlılar menajerler aracılığıyla önerilen Sow ile görüşmelerini sürdürürken sezon başında da gündeme gelen Astana'nın forveti Patrick Twumasi için de düğmeye bastı. 23 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmayı hedefleyen Timsah'ın, Kazak ekibine resmi teklif yaptığı öğrenildi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Bu sezon özellikle Avrupa kupalarında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ganalı oyuncu için 2 milyon avro isteyen Astana ile temasları sıklaştıran Bursaspor Yönetimi, transferde pazarlıklarını sürdürürken fiyatı aşağı çekmeye çalışıyor. Fransız teknik adam Le Guen'in ısrarcı olduğu Twumasi'nin de Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

12 MAÇTA 9 GOL

Sezon başında da gündeme gelen 23 yaşındaki golcü Azerbaycan ekibiyle 2017 sezonunda 40 resmi maça çıkarken 14 gol 9 asistlik performans sergiledi. Azerbaycan'da henüz yeni sezonun başlamaması sebebiyle 2017-18 döneminde 6 Şampiyonlar Ligi, 6 da Avrupa Ligi maçına çıkan Twumasi; 12 mücadelede 9 gol atıp 2 asist yaptı. 7 Ekim'den bu yana Gana Milli Takımı'nın da formasını giyen genç golcü 3 kez sahaya çıktı. 

HERKESE ÖNERİLDİ

Bursaspor, bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Moussa Sow konusunda da beklemeye geçti. 32 yaşındaki oyuncunun ülkesiyle Dünya Kupası'nda boy gösterecek olması sebebiyle Süper Lig'e dönmek istediği belirtilirken menajerlerinin de çalmadığı kapı kalmadı. Bursaspor'a da önerilen Senegalli futbolcu aynı zamanda Beşiktaş, Sivasspor, Göztepe ve Kayserispor'a da tavsiye edildi. Bursaspor'da Teknik Direktör Paul Le Guen ise Sow için araştırma yapacağını belirtip, bu transfer için acele edilmemesini istemişti.

"SOW VE TWUMASI İLE İLGİLENİYORUZ"

Transfer çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Bursaspor Başkanı Ali Ay da Twumasi ve Sow ile ilgilendiklerini doğrularken iki transferin gerçekleşmesi durumunda başka ihtiyaçlarının kalmayacağını belirtti. Gidecek oyuncular ile de masada olduklarını açıklayan Ali Ay Merter'in bir takımla anlaştığını, Ozan Can'ı Hollanda 2. Ligi'ne kiraladıklarını, Yusuf Abdullah ve Pascal'ı kiralayacaklarını İsmail ve Bilal'in menajerleriyle de görüşme halinde olduklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.