Hava Durumu

Bursaspor sahasında yenildi! Taraftardan 'istifa' sesleri...

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında kendi evinde ağırladığı Kasımpaşa'ya 1-0 yenildi. Sahadaki performans nedeniyle hayal kırıklığına uğrayan Bursaspor taraftarı maç sonrası yönetimi istifaya çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2018 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2018 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor sahasında yenildi! Taraftardan 'istifa' sesleri...

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor, Timsah Arena'da Kasımpaşa'yı konuk etti. Mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkan Le Guen'in öğrencileri, taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. Maçın başlama düdüğünün ardından zaman zaman rakip kalede etkili olan Bursaspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. Dakikalar 31'i gösterdiğinde Kasımpaşa'nın golü geldi. Savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topla buluşan Trezeguet uzak noktada topla buluştu. Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çeken yıldız futbolcu, topu ağlara gönderdi. 0-1 Kalan dakikalarda başka gol olmazken, ilk yarı bu sonuçla sona erdi. 

33 PUANDA KALDI

İkinci yarıda da etkili oyun gösteremeyen Timsahlar, Kasımpaşa'nın ilk yarıda attığı tek golle sahadan mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Timsahlar, 33 puanda kalırken, Kasımpaşa puanını 37'e çıkarttı. Bursaspor, önümüzdeki hafta deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak.

TARAFTAR İSYAN ETTİ

Maçın bitiş düdüğünün ardından taraftar isyan bayrağını çekti. Peş peşe alınan kötü sonuçlar sonrası çılgına dönen Bursaspor taraftarı, yönetimi istifaya çağırdı. 'Yönetim istifa' ve 'Ali Ay dışarı' şeklinde tezahüratlar yapan taraftar, maç sonunda büyük üzüntü yaşayan Aziz Behich'e ise destek verdi.

TEHLİKE ÇANLARI

Bu arada 28 hafta sonunda 33 puanda kalan Bursaspor'un düşme hattında yer alan ve bir maçı eksik olan Osmanlıspor ile arasında 5 puan fark bulunuyor.

Maç sonucu: Bursaspor: 0 - Kasımpaşa: 1

90' Hakem Mete Kalkavan'ın düdüğüyle mücadele sona eriyor.

90' Ceza sahası yayı önünden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Sinan Bakış kaleye şutunu çekiyor ancak bu top barajdaki oyunculara çarpıp kornere gidiyor.

90' Maçın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

88' Sağ kanattan aldığı pasla ilerleyen Yusuf Erdoğan uzaklardan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu topu Eray Birniçan iki hamlede kontrol ediyor.

85' Kasımpaşa ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Trezeguet çıkıyor ve yerini İlhan Depe'ye bırakıyor.

85' Bursaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Jires Kembo-Ekoko çıkıyor ve yerini Sinan Bakış'a bırakıyor.

81' David Pavelka, Bogdan Stancu'yu arkadan yaptığı sert müdahale ile yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

80' Samuel Eduok'un yay içinden dışarı çıkarttığı topla buluşan Ahmed Ildiz bekletmeden kaleye şutunu çekiyor ancak bu top önce savunma oyuncusuna sonra takım arkadaşına çarpıyor ve dışarı çıkıyor.

75' Bursaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Moussa Sow çıkıyor ve yerini Kubilay Kanatsızkuş'a bırakıyor.

73' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Yusuf Erdoğan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademeye giren savunma oyuncuları kornere gönderiyor.

73' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Yusuf Erdoğan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademeye giren savunma oyuncuları kornere gönderiyor.

71' Jires Kembo-Ekoko'nun kısa pasına hareketlenen Moussa Sow ceza sahası içinde ofsaytta kalıyor.

68' Sağ kanatan gelişen atakta Jires Kembo-Ekoko'nun kısa pasıyla topla buluşan Yusuf Erdoğan ceza sahası içine girip kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

67' Kasımpaşa ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Bernard Mensah çıkıyor ve yerini Ahmed Ildiz'a bırakıyor.

65' Sağ kanattan gelişen atakta Jires Kembo-Ekoko ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ceza sahası içinde bu topa hareketlenen Moussa Sow ofsaytta kalıyor.

62' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Yusuf Erdoğan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte savunma oyuncuları bu topu kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

61' Sol kanatta topla ilerleyen Yusuf Erdoğan ceza sahası dışı yay önünden kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu kaleci Eray Birniçan tokatlayarak uzaklaştırıyor.

58' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Barış Yardımcı ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

55' Moussa Sow, Veysel Sarı'yı ceza sahası içinde sert müdahale ile yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

53' Sağ kanattan gelişen atakta yerden atılan kısa pasla topla buluşan Yusuf Erdoğan penaltı noktasının hemen gerisinden kaleye şutunu çekiyor. Bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.

51' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Yusuf Erdoğan ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte bu topa hareketlenen Mikel Agu kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

50' Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Mikel Agu ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

47' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kimseye temas etmeden dışarı çıkıyor.

46' Bursaspor'da Dzon Delarge'ın yerine Yusuf Erdoğan oyuna dahil oluyor.

46' Hakem Mete Kalkavan ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Bursaspor ikinci yarıya başlayan taraf oluyor.

İlk yarı sonucu: Bursaspor: 0 - Kasımpaşa: 1

45' Orta alandan atılan uzun topa hareketlenen Moussa Sow ceza sahası dışı sol çaprazda ofsaytta kalıyor.

45' İlk yarının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

43' Sağ kanatta kısa paslaşmalar sonrası topla buluşan Mbaye Diagne ofsaytta kalıyor.

36' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

34' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Bogdan Stancu ceza sahası içine ortasını yapıyor. Araya giren savunma oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

33' Kenneth Omeruo sol kanatta topu elle kontrol ediyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

31' GOL!! Kasımpaşa Trezeguet'in golüyle 1-0 öne geçiyor. Savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topla buluşan Trezeguet uzak notkada topla buluşuyor. Bu topu düzeltip ilerliyor. Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor.

29' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Bogdan Stancu ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu araya giren savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

28' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Bernard Mensah ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen yanında topa hareketlenen Samuel Eduok kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

27' Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Jires Kembo-Ekoko ceza sahası dışı sol çaprazda topu düzeltip kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

24' Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Samuel Eduok kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

22' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Bogdan Stancu ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

20' Sağ kanattan Dzon Delarge'ın yaptığı ortaya hareketlenen Veysel Sarı bu topu uzaklaştırmaya çalışıyor. Kısa düşen topu takip eden Jires Kembo-Ekoko ceza sahası yayı önünden kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

18' Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine yapılan ortaya hareketlenen Moussa Sow, Veysel Sarı'yı yerde bırakıyor.

15' Maçın bu dakikalarında orta alanda her iki takımın yaptığı top kayıpları ile oyun devam ediyor.

10' Sol kanattan atılan ara pasına hareketlenen Trezeguet sol kanatta ofsaytta kalıyor.

8' Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Bogdan Stancu ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top takım arkadaşından sekiyor ve tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

5' Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Barış Yardımcı ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte savunma oyuncuları bu topu kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

3' Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Aziz Behich ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

1' Hakem Mete Kalkavan'ın düdüğüyle mücadele başlıyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İLK 11'LER

Bursaspor: Harun, Aziz Behich, Titi, Ekong, Barış, Agu, Shehu, Delarge, Kembo, Sow, Stancu

Kasımpaşa: Eray, Popov, Veysel, Omeruo, Veigneau, Sadiku, Pavelka, Eduok, Mensah, Trezeguet, Diagne

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.