Hava Durumu

Bursaspor taraftarından örnek hareket! 'Bu zor günlerde yalnız bırakmayacağız'

Bursaspor'un tribünlerinde yer alan ve kongre üyesi olan taraftarlar, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Grup adına konuşan Hüseyin Kara, "Kongre tarihine kadar her Bursasporlu'nun görevi tek vücut halinde hareket etmek ve takımının yanında olmaktır. Takımımızı bu zor dönemde yalnız bırakmayalım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2019 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2019 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor taraftarından örnek hareket!  'Bu zor günlerde yalnız bırakmayacağız'

Bursasporlu taraftarlar adına konuşan Hüseyin Kara, "Biz yıllarca omuz omuza tribünlerde takımımıza destek vermiş kişileriz. Takımımızın son yıllarda kan kaybetmesi her Bursasporlu gibi bizlerinde içini acıtmaktadır. Kurulduğu günden bu yana acı tatlı bir çok olayı birlikte yaşadık. Sakarya'da küme düştüğümüzde hep birlikte ağladık, şampiyonluk kupası kaldırıldığında o gurura hep birlikte ortak olduk. Macunköy'ü de, Old Trafford'u da gördük. Şu anda yaşanılan süreç takımımızı neredeyse baş aşağıya götürmekte" dedi.

Bu saatten sonra yakıp, yıkmak yerine birleştirici olmaları gerektiğini anlatan Kara, "Bu kalan 12 maçı bir final havasında görmeliyiz. Bizlerin görevi tribünde takımımızı desteklemek, futbolcularımıza 90 dakika boyunca yanlarında olduğumuzu hissettirmektir. Eteğimizdeki taşları ise yönetimin aldığı mayıs ayındaki kongrede dökmek durumundayız. I Gerek Bursa'da, gerekse deplasmanda Bursaspor armasının olduğu her yerde gücümüzü rakiplerimize hissettirelim" diye konuştu.

Yönetim, teknik heyet ve futbolculara seslenen Kara, "Bursaspor armasının değeri hiçbir şeyle ölçülmez. Takımdaki dert para ise bu sadece Bursaspor'un değil tüm futbol kulüplerinin sıkıntısıdır. Bursaspor'da da kimsenin bugüne kadar parası kalmamıştır. Futbolcularımızın terlerinin son damlasına kadar mücadelelerinin ortaya koymasını yürekten istiyor ve onlara güveniyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.