Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü Aybaba: Bu işlerden biz de yorulduk

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray karşılaşması sonunda önemli açıklamalarda bulundu. Aybaba, "Yeni bir takım kurduk. 2 tane 19 yaşında çocuk oynuyor. 5 tane 2 senedir top oynamayan oyuncu oynuyor. Kalecimiz ilk defa oynuyor. Stoperimiz devamlı ilk defa oynuyor. Artık biz de bu işlerden yorulduk" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2018 23:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2018 23:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor Teknik Direktörü Aybaba: Bu işlerden biz de yorulduk

Galatasaray karşısındaki futbolu değerlendiren Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba şu ifadeleri kullandı: "Oyuna çok iyi başladık, uzun süre iyi götürdük. Özellikle golden sonra oyunu farka götürebilirdik. Bizim gibi takımlar böyle şeyi yakalıyorsun yapacaksın. Ben çok üzgünüm burada 3 puanı alamadığımız için.  Oyuncularımıza bu maç ders olsun. Çok basit hızlı çıkışlar ve anlık pozisyonlar var. İyi kullanamadılar, topun şiddetini iyi ayarlayamadılar. Çok da basit bir gol yedik. Biz bir şeyleri doğru yaptığımıza hep inanıyorduk. Burada bunu taçlandıracağız diye düşünmüştük. Bir futbol şehrinin takımının burada Galatasaray'ı yenmesi bizi motive edecekti. Herkes diyecek ki Galatasaray'a karşı 1 puan da iyi değil mi? Bana göre değil. İlk defa bana göre Galatasaray'a karşı deplasmanda da olsa 1 puan iyi değil.

Yeni bir takım kurduk. 2 tane 19 yaşında çocuk oynuyor. 5 tane 2 senedir top oynamayan oyuncu oynuyor. Kalecimiz ilk defa oynuyor. Stoperimiz devamlı ilk defa oynuyor. Artık biz de bu işlerden yorulduk."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.