Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen: Oyuncular iyi oynadı

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Süper Lig'in 17. haftasında sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Gençlerbirliği maçıyla ilgili, "Galibiyet alabilirdik ama genel olarak memnunum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2017 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2017 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen: Oyuncular iyi oynadı

Le Guen, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın sonucunun kendisinde hayal kırıklığına neden olduğunu söyledi. Karşılaşmanın sonucuna karşılık oyuncularının mücadelesinin kendisini memnun ettiğini bildiren Le Guen, ''Genel olarak memnunum. Bu maçtan galibiyet alabilirdik. Günün sonunda memnunum" diye konuştu.

LE GUEN: OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM

Le Guen, "Bursaspor ligin ilk yarısı sonunda geçen sezona oranla benzer bir performans sergiledi. Bu, ligin ikinci yarısı için sizi endişelendiriyor mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:  ''Ligin ikinci yarısında omurgamızı korumalıyız. 2-3 oyuncu transfer edersek harika olur. Elimdeki oyuncuların istekli hallerinden zevk alıyorum. Ancak geliştirmemiz gereken çok şey var. Oyuncularımdan memnunum. Sezona başlarken çekindiğimiz şeyler vardı. Sezonun ilk yarısı kapanırken bulunduğumuz noktadan gurur duyabiliriz.''

HAKEM YORUMU

Hakem ile alakalı sorulan soruya Le Guen, "Açıkçası çok memnun olmadım, bugün hakemin yönetiminden ama hakemlik zor bir meslek, kolay değil. Aldıkları kararlarla bazı günler memnun ediyor, bazı günler memnun etmiyorlar. Oyunu çok fazla durduğunu düşünüyorum. Çok uzun yıllardır futbolun içindeyim. Türkiye'deki hakemlik seviyesinin gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Ben çok fazla protesto içinde olmak istemiyorum" diye cevapladı.

DELARGE'NİN PERFORMANSI

Delarge'nin performansı ile alakalı soruya Le Guen, "Delarge, eminim ki kendisi de biliyordur, bugün gösterdiği performanstan daha iyisini göstermesi gerektiğini. Ama Delarge sezon başında birçok maçta gelip katkı koydu, takıma çok yardımcı oldu. Bugünkü performansı böyle oldu diye sezon başında yaptıklarını çöpe atamayız. Sizin önünüzde suçlamayacağım ama bire bir konuşacağım" şeklinde cevapladı.

ÖZAT: BURSASPOR GİBİ DEĞERLİ TAKIMLA BERABERE KALDIK

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat ise karşılaşmanın ilk yarısının Bursaspor'un üstünlüğüyle geçtiği görünse de iki takım açısından efektif bir oyun olmadığını söyledi. Oyuncularının maçın ikinci yarısında iyi mücadele ettiklerini anlatan Özat, ''Yediğimiz golün ofsayt olduğunu söylüyorlar. Maçı kaybedebilirdik de ama Bursaspor gibi değerli takımla berabere kaldık'' ifadelerini kullandı. Özat, maçta kendisini üzen bir olayla ilgili de açıklama yapmak istediğini anlatarak, şunları kaydetti:"Futbolculuğum dönemimde burada 6 aya yakın süre geçirdim. Birçok kaliteli oyuncuyla formayı terletme imkanım oldu. O dönem nasıl Bursaspor'un menfaati için çalıştıysak geçen sezon da Gençlerbirliği'nin menfaatleri için çalıştık. Bursasporlu taraftarlar geçen sezondan dolayı bana tepki gösteriyorlar. Bursaspor taraftarı benim için çok değerli. Biz işimizi yapıyoruz. Maç istedikleri gibi gitmedi diye eleştirmeleri hoşuma gitmedi."

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.