Hava Durumu

Bursaspor'un dişine göre

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu kura çekimi yapıldı. Yeşil Beyazlılar'ın rakibi Süper Lig'de zor günler geçiren Gençlerbirliği oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'un dişine göre

Ali ŞAHİN

Ziraat Türkiye Kupası'na 3. turda katılan ve sırasıyla Tarsus İdmanyurdu, Yeni Altındağ Belediyespor ve Adanaspor'u saf dışı bırakarak son 16 turuna adına yazdıran Bursaspor'un rakibi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.

RAKİP GENÇLERBİRLİĞİ

Kuraya katılan takımlar seri başı ve seri başı olmayanlar olarak 8'erli 2 gruba ayrıldı. Süper Lig'den 13, TFF 1. Lig'den 2 ve TFF 2. Lig'den 1 ekibin mücadele edeceği son 16 turu kura çekiminde Bursaspor ve son şampiyon Konyaspor seri başı olmayan takımlar arasında yer aldı. Yapılan Kura çekimine Bursaspor adına 2. Başkan Ali Ademoğlu katılırken, Yeşil Beyazlılar'ın rakibi Süper Lig'de zor günler geçiren Gençlerbirliği oldu.

İLK MAÇ AY SONU

Son 16 turunda dikkat çekici eşleşme son şampiyon Konyaspor ve Trabzonspor arasında oldu. Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak turda rakibine üstünlük kuran 8 takım adını çeyrek finale yazdıracak. Son 16 turunda ilk maçlar 26, 27 ve 28 Aralık 2017'de, rövanş karşılaşmaları ise 16, 17 ve 18 Ocak 2018'de oynanacak.

Kura çekimi sonucunda son 16 turu eşleşmeleri şöyle oluştu:

Beşiktaş-Osmanlıspor

Boluspor-TM. Akhisarspor

Galatasaray-Bucaspor

Kayserispor-Antalyaspor

Fenerbahçe-İstanbulspor

A.Ç. Giresunspor-M. Başakşehir

Gençlerbirliği-Bursaspor

A. Konyaspor-Trabzonspor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.