Hava Durumu

Bursaspor'un imza törenine protesto damgasını vurdu!

Bursaspor, geçtiğimiz haftalarda anlaşmaya vardığı Tunay Torun, Henri Saivet Iasmin Latovlevici ve Santiago Vergini ile sözleşme imzaladı. Sürpriz şekilde törene katılan Aurelien Chedjou da kendisini Yeşil-Beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Başkan Ali Ay, törende protestoların hedefi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2018 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2018 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'un imza törenine protesto damgasını vurdu!

Cemal EKENTOK

Bursaspor'da akşam saatlerinde imza şov vardı.  Yeşil beyazlıların geçtiğimiz haftalarda anlaştığı ve lig maçlarında görev verdiği Tunay Torun, Henri Saivet'in yanı sıra hafta içinde takıma katılan, Iasmin Latovlevici, Santiago Vergini ile sözleşme imzaladı. Sürpriz şekilde törene katılan Aurelien Chedjou da kendisini Yeşil-Beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

ALİ AY'A PROTESTO

Tribünlere gelen yeşil beyazlı taraftarlar tanıtılan futbolcuları coşkuyla alkışlarken, Ali Ay ise protestolara hedef oldu. Büyükşehir Belediye Stadı'nda Başkan Ali Ay'ın da katıldığı törenle sözleşme imzalayan Tunay Torun, Henri Saivet, Iasmin Latovlevici, Santiago Vergini ve Aurélien Chedjou, daha sonra tribünlere giderek taraftarımızı selamladı.

KUBİLAY ANKARAGÜCÜ'NDE

Bursaspor'un genç oyuncularından Kubilay Kanatsızkuş kardeş takım MKE Ankaragücü'ne kiralandı. Teknik kadro tarafından yurt dışına gönderilmenin planları yapılan Kubilay sürpriz bir kararla Türkiye'ye verildi. MKE Ankaragücü ile yapılan görüşmeler çerçevesinde Bursaspor Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın isteği doğrultusunda Kubilay Kanatsızkuş 1 yıllığına kiralandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.