Hava Durumu

Bursaspor'un yeni hedefi Fernando Gago

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren ve adı her gün yeni isimlerle anılmaya başlayan Bursaspor'un gündemine gelen son ismin ise Fernando Gago olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2017 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor'un yeni hedefi Fernando Gago

-Ali ŞAHİN-

Geçen sezon taraftarını hayal kırıklığına uğratan Bursaspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör olarak Paul Le Guen ile prensip anlaşmasına varan Yeşil Beyazlılar, Asamouh Gyan'la da imza aşamasına kadar geldi. Orta saha konusunda da Alex Song ile görüşen Bursaspor'un olası pürüzlere karşılık alternatif isimler üzerinde durduğu öğrenildi.

DEVLERDE OYNADI

Arjantinli oyuncu 2004 yılında Boca Juniors'tan 20,5 milyon avro bedelle Real Madrid'e transfer olmuştu. Madrid'deki 4 yılın ardından 1 yıllığına da İtalyan ekibi Roma'ya kiralanan tecrübeli oyuncu 2012'de 3,5 milyon avroluk bonservis bedeliyle Valencia'nın yolunu tuttu. İspanyol ekibinde başarılı olamayan Gago ilk olarak ülkesinin ekibi Valez Sarsfield'e kiralanırken 2013 yazında da 1,7 milyon avro bedelle futbola başladığı Boca Juniors'a transfer oldu.

AYRILMAK İSTİYOR

Bursaspor'un alterntif isimlerinin başında ise bir dönem İspanyol devi Real Madrid forması giyen Fernando Gago'nun geldiği öğrenildi. Gago daha önce yaptığı açıklamada son olrak formasını giydiği Arjantin ekibi Boca Juniors'tan ayrılacağını belirtmişti. Kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi olan tecrübeli oyuncu geçen sezon da yalnızca 10 maçta görev alabildi.

ŞARTLAR ZORLANACAK

Yeni sezonda daha çok forma giyebileceği bir kulübe gitmek isteyen 31 yaşındaki Gago'nun menajerler vasıtasıyla Bursaspor'a önerildiği belirtildi. Yeşil Beyazlılar'ın oyuncu ile ilgili ön görüşme yaptığı ve transfer konusunda iddialı oldukları öne sürülürken transfer için maddi şartları da zorlayacakları belirtildi.

60 KEZ MİLLİ

Real Madrid'le 121 maça çıkan Gago 1 gol 13 asistlik performans sergiledi. Boca Juniors'ta da 113 mücadelede sahaya çıkan tecrübeli ön libero 6 gol attı 9 asisit yaptı. Roma'da 32, Valencia'da da 18 kez forma giyen Gago, Valez formasıyla da 7 maça çıktı. 60 defa da Arjantin milli takımında forma giyen tecrübeli oyuncu milli forma altında gol sevinci yaşayamazken 4 asist yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.