Hava Durumu

Bursaspor VAR kurbanı!

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray'ı ağırlayan Bursaspor, 2-0 öne geçtiği maçta sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Sezonun başından bu yana VAR kararlarıyla başı belada olan Timsah, bu maçta da VAR'ın kurbanı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2019 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2019 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor VAR kurbanı!

15. dakikada Yusuf Erdoğan'ın sağ çizgiden çok çabuk getirip içeri çevirdiği topta Diafra Sakho, Bursaspor'u öne geçirdi. 42'de Allano Lima'nın pasında ceza sahası dışından şutunu çıkaran Henri Saivet farkı ikiye çıkardı.

45+2. dakikada Christian Luyindama'nın ceza sahasında kafa ile indirdiği topta Badou Ndiaye farkı 1'e indirdi. İlk yarıyı Bursaspor 2-1 önde kapattı.

İkinci yarıda daha etkin gözüken Galatasaray, 56. dakikada beraberliği sağladı. Ceza sahası içinde rakibinin müdahalesi ile Younes Belhanda yerde kalırken, "VAR" kontrollerinin ardından sarı kırmızılıların kazandığı penaltıyı Mbaye Diagne gole çevirdi: 2-2

62. dakikada Galatasaray'ın galibiyet golü geldi. Sol kanattan çizgiye doğru inen Henry Onyekuru'nun ceza sahası dışına çıkardığı pasta Sofiane Feghouli'nin sol ayağı ile gelişine vuruşu ağlarla buluştu: 2-3

82'de Onyekuru, Bursaspor ağlarını sarssa da pozisyonda ofsayt olduğu gerekçesi ile gol iptal edildi. İptal edilen golün sevincinde formasını çıkaran Onyekuru, sarı kart ile cezalandırıldı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve sarı kırmızılılar, Bursaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 52'ye çıkardı ve Medipol Başakşehir ile olan puan farkını 6'ya indirdi. Bursaspor ise 28 puanda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.