Hava Durumu

Bursaspor yönetimi Twumasi için teklifi arttırdı

Bursaspor yönetimi, Astana forması giyen Patrick Twumasi için teklifini artırdı. Genç golcü için yapılan 750 bin avroluk teklifin kabul edilmemesi üzerine 1 milyon 250 bin avro önerildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2018 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursaspor yönetimi Twumasi için teklifi arttırdı

Bursaspor'da transferde sıcak saatler yaşanıyor. Yeşil Beyazlı yönetim, teknik direktör Paul Le Guen'in mutlaka kadrosunda görmek istediği Patrick Twumasi için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Sezon başında da resmi teklif yapan Bursaspor Kulübü, Astana Kulübü'nden, 'Twumasi 2 milyon Euro' cevabını almıştı.

TEKLİF ARTIRILDI

Ara transfer öneminde bir kez daha gündeme gelen genç golcü için ilk olarak 750 bin avro teklif yapılmıştı. Ardından Astana yönetimi olumsuz cevap verince Yeşil Beyazlılar rakamı 1 milyon 250 bin avroya çıkardı. Kazakistan temsilcisi ise transfer için 1 milyon 500 bin avroya düştü. Yeşil Beyazlılar'ın rakamı daha da yükseltmeyeceği yetkililere iletilirken ödemenin de 3 eşit taksitle yapılacağı kaydedildi.  İki kulübün el sıkışması halinde Patrick Twumasi'nin de Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı biliniyor. Öte yandan kulüpler arasında pazarlıklar sürerken Bursasporlu Badu genç golcüye sosyal medyadan mesaj yolladı. Emmanuel Badu, Instagram hesabından canlı yayın yapan Twumasi'ye "Come to Bursaspor" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.