Hava Durumu

Bursasporlu Aziz'e bir talip daha

Adı daha önce Fenerbahçe'yle anılan Bursaspor'un başarılı oyuncusu Aziz Behich için Tranbzonspor'un devreye girdiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2017 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2017 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursasporlu Aziz'e bir talip daha

--Ali ŞAHİN--

Bu sezon Bursaspor formasıyla çıktığı maçlarda herkesin dikkatini çeken Aziz Behich'e teklif yağıyor. Bu sezon 17 maçın 15'inde Yeşil Beyazlı formayı giyen ve 5 gol 1 asistlik performans sergileyen Avusturalya asıllı Türk futbolcu için İstanbul kulüpleri sezon ortasında nabız yoklamaya başlamıştı. Sol bek konusunda sorun yaşayan Fenerbahçe'nin Aziz Behich transferi için Fernandao'yu ikna turlarında olduğu iddia edilirken oyuncunun bonservisi için de nabız yokladığı öğrenildi.

2 OYUNCU + PARA

27 yaşındaki başarılı oyuncu ile ilgilenen bir diğer takımın ise Trabzonspor olduğu öğrenildi. Rıza çalımbay'ın göreve gelmesinin ardından kadroda yeni bir yapılanmaya gitmesi beklenen Bordo Mavililer'in önümüzdeki günlerde Yeşil Beyazlıların kapısını çalacağı ve Aziz'e karşılık Volkan Şen ile Dame N'Doye'un bonservisininin yanı sıra bir miktar para önereceği öğrenildi.

MAS'IN YERİNE

Hatırlanacağı üzere önceki gün Arjantin basını, Emmanuel Mas'ın transferi konusunda Trabzonspor ile Boca Juniors'ın 2 milyon dolar karşılığında anlaştığını duyurmuştu. Trabzon yerel basınındaki haberlere göre; bu transferin gerçekleşmişinin ardından boşalacak sol bek mevkisini Aziz Behich ile doldurmak isteyen yönetim Ocak ayının ilk günlerinde işi resmiyete dökecek.

MİLLİ TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ

2013 yılında Bursaspor'a gelen ve özellikle son 2 yıldır takımın değişmezi olan 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu bek ve açık pozisyonlarında oynayabiliyor. Yeşil Beyazlı Formayla 124 maça çıkan Aziz Behich bu sürede 6 gol atarken bunların 5'ini bu sezon kaydetti. Le Guen ile adeta yıldızı parlayan Aziz Behich 2018 Rusya'ya katılmayı garantileyen Avustralya Milli Takımı'nın da değişmez oyuncusu konumunda. Başarılı oyuncunun 19 kez giydiği milli formayla da 2 golü bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.