Hava Durumu

Bursasporlu taraftarlar ayaklandı!

Bursaspor taraftarı, Galatasaray yenilgisinin ardından takımlarını ve yönetimi Özlüce Tesisleri'nde protesto etti. Taraftarlar ile güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursasporlu taraftarlar ayaklandı!

 Süper Lig'in 23'üncü haftasında Bursaspor, deplasmanda Galatasaray'a 5-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi aldı. Yeşil beyazlı ekibin taraftarları ise maçın hemen ardından Bursaspor Özlüce Tesisleri'nin önünde toplanmaya başladı. Yaklaşık 1000 kişilik taraftar, tesislerin önünde yönetimi istifaya davet ederek son haftalarda alınan kötü sonuçları protesto etti. Maçın oynandığı stattan geç ayrılan Bursaspor kafilesi, sivil bir otobüsle tesislere yaklaşırken tansiyon iyice yükseldi.

ARBEDE ÇIKTI

Taraftarlar otobüse doğru koşarken, çevik kuvvet ekipleri ile taraftar arasında arbede yaşandı. Çok sayıda polis ekibi de tesislerin etrafını sararak güvenlik önlemleri alırken, Bursaspor'un taraftar gruplarından Teksas'ın lideri Selim Kurtulan ve polis arasında da tartışma çıktı.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde deplasmanda Galatasaray'a 5-0 mağlup olan Bursaspor'un yönetici, teknik heyet ve futbolcularını protesto etmek için tesislerde toplanan taraftarlara polis müdahale etti. Çevik kuvvet ekiplerinin de müdahalesinin ardından dağılan taraftarlar, otobüsün içeri girmesiyle tesislerin önünde beklemeye başladı. Bir süre bekleyişlerini sürdüren taraftarlar, olaysız bir şekilde tesislerin önünden ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.