Hava Durumu

BURTOM Bursa ile beraber büyüyor!

Bursa'da, Uzm. Dr. Erol Kılıç önderliğinde 1994'te kurulan BURTOM, aradan geçen çeyrek asırda kente kazandırdığı hizmetlerle birlikte dev bir marka haline geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2019 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2019 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
BURTOM Bursa ile beraber büyüyor!

Bursa'nın köklü ve güçlü kuruluşlarından BURTOM Sağlık Grubu, 2017 ve 2018 yıllarını önemli ve stratejik iki yeni yatırımla başarılı bir şekilde tamamladı. 1977 yılında kurulan, Konur Cerrahi Tıp Merkezi'ni 2017 yılında Acıbadem Grubu'ndan satın alarak bünyesine katan BURTOM, Mayıs 2018'de de Özlüce'de BURTOM Tıp Merkezi'ni açarak gücüne güç kattı.

 İLKLERİ BAŞARDI

Uzm. Dr. Erol Kılıç tarafından kurulan BURTOM Sağlık Grubu, Bilgisayarlı Tomografi, Doppler Ultrasonografi ve Röntgen cihazlarına sahip olan ilk şubesini Ekim 1997'de Bursa'ya kazandırdı. Grup, 1997 yılında Heykel'de açtığı BURTOM-EMAR Manyetik Rezonans Görüntüleme Merkezi ile ikinci şubesini açmıştır.  2000 yılında BETAMAR Özel Sağlık Hizmetleri şirketini kuran grup, İleri Manyetik Rezonans görüntülemede 3'üncü Şubesini Altıparmak'ta açtı.  Aynı yıl Sağlık Bakanlığı'nın, kamu hastanelerinde görüntüleme hizmeti alımına başlamasıyla birlikte, Türkiye'de kamuya önce bilgisayarlı tomografi daha sonra Manyetik Rezonans (MR) hizmet sunumuna başlayan ilk firma BURTOM olmuştur.

SON TEKNOLOJİ

Bursa için üretmeye devam eden BURTOM, 2003 yılında Tıbbı Tahlil Laboratuvarı'nı hizmete açarken,  2004 yılında ise kapalı alan korkusu olan hastalara hizmet vermek amacıyla Bursa'yı Açık MR hizmeti ile tanıştırdı. Aynı yıllarda BURTOM tıbbi görüntülemedeki tüm röntgen sistemlerini dijital sisteme dönüştürmüş, ultrasonografide dört boyutlu sistemlere geçilmiş, dental görüntülemede panoramik-sefalometrik ve dental volumetrik tomografi , dijital mamografi ,  multislice bilgisayarlı tomografi ve yüksek teslalı MR cihazları kullanılmaya başlanmıştır.

HIZ KESMEDİ

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden BURTOM Sağlık Grubu, 2007 yılında Biyofiz Tıp Merkezi'ni, 2009 yılında Çekirge'de Bursa Villa Biçen Şubesi'ni,  2013 yılında Mudanya yolunda Esentepe Şubesi'ni, 2015 Yılında Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda FSM Şubesi'ni hizmete açtı.2011 yılında tanı hizmetlerini bütünlemek adına PET/CT ve Gama Kamera ile nükleer tıp hizmetlerine başlayan grup,  2012 yılında iş kanunu kapsamında işletmelere hizmet vermek amaçlı BURTOM Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri şirketini kurdu.

HİZMETE DEVAM

Konur Cerrahi Tıp Merkezi'ni bünyelerine kattıktan sonra önemli yatırımlar yaptıklarını belirten BURTOM Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Erol Kılıç, "Konur Cerrahi Tıp Merkezi günün 24 saati; acil servis ve ambulans hizmetleri ile cerrahi alanda  anestezi ve reanimasyon, plastik ve rekonstrüktif cerrahi, ortopedi, beyin ve sinir cerrahisi, kardiyovasküler cerrahi, genel cerrahi, göz hastalıkları, kulak burun boğaz hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, üroloji, beyin ve sinir cerrahisi, branşları ile dahili tıp alanda iç hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, nöroloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, ve radyoloji bölümleri ile tüm branşlarda kentin sağlığına hizmet vermeye devam ediyor" ifadelerini kullandı.

HEDEF ZİRVE

Özlüce'de açılan Özel BURTOM Tıp Merkezi'nin ise  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye, Genel Cerrahi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Göz Hastalıkları, Kardiyoloji, Kulak-Burun-Boğaz, Nöroloji, Radyoloji, Beslenme ve Diyet bölümleriyle SGK anlaşmalı olarak hizmet verdiğini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Erol Kılıç,  "MR, tomografi, ultrason, dijital röntgen, mamografi ve laboratuvar hizmetlerinin de verildiği Özel BURTOM Tıp Merkeziyle, insan odaklı ve kaliteden ödün vermeyen yapımızla Nilüfer bölgesinde en iyisi olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.