Hava Durumu

BUSKİ'nin mesajı 'Bursa trafiğine takıldı'

Su kesintisiyle ilgili abonelerine bilgilendirme mesajı gönderen BUSKİ'nin saatleri şaştı. Kesintinin yapılacağı saat aralığından önce gönderilmesi gereken uyarı mesajı, kesintinin yapılacağı zamandan çok sonra geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
BUSKİ'nin mesajı 'Bursa trafiğine takıldı'

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı kuruluşlardan BUSKİ'nin, su kesintisi yaşanacağına ilişkin abonelerine gönderdiği mesaj, 'Bursa'nın trafiğine takıldı.' BUSKİ abonesine; Millet Mahallesi, Veda Sokak ve civarında saat 16.00 ile 18.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacağına dair uyarı mesajı gönderdi. Ancak söz konusu mesaj, belirtilen saat aralığından çok sonra geldi. Bu durum, abonenin su kesintisine hazırlıksız yakalanmasına neden oldu.

ÖNCE TAKDİR ETTİM AMA...

Konuyla ilgili değerlendirme yapan bir abone, "Akşam saatlerinde telefonuma mesaj geldi, baktım BUSKİ'den gelmiş. Su kesintisinin yapılacağına dair bir uyarı mesajı. Önce takdir ettim. Daha sonra belirtilen saat aralığına ve gönderilen mesaj zamanına baktım. Bana gelen mesajın, kesintinin yapılacağı zamandan çok sonra geldiği fark ettim. Söz konusu saat aralığında evde değildim ancak, evde olsaydım hazırlıksız yakalanacaktım" dedi.

İşte BUSKİ'nin abonesine su kesintisinin yapılacağına dair gönderdiği uyarı mesajı:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.