Hava Durumu

Büyük umutlarla geldi, beklentinin altında kaldı!

Dünyaca ünlü yıldız Daniel Sturridge, Trabzonspor'u memnun etmedi. Hafta içinde Erzurumspor maçında isteksiz görüntüsüyle dikkat çeken 30 yaşındaki forvet oyuncusu için, yönetim şimdiden plan yapmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2020 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2020 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Büyük umutlarla geldi, beklentinin altında kaldı!

Trabzonspor ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan ve büyük umutlarla alınan Daniel Sturridge beklentilerin altında kaldı. Çoğu zaman ağrılarını bahane ederek forma giymek istemeyen İngiliz oyuncu için Bordo-mavili yönetim, sezon sonu için harekete geçirdi. Trabzonsporlu kurmaylar İngiliz golcüyü ya satacak yada sözleşmesini feshedecek. Fakat yıldız oyuncunun maliyeti de sözleşme feshi ile birlikte 33 Milyon TL'yi bulacak

Fakat takımdan gitmeye niyeti olmayan İngiliz golcünün sözleşmesi feshedilmesi durumunda faturası da ağır olacak. Bu güne kadar transferde hata yapmayan ve kaliteli isimleri ucuza alan Bordo-Mavili yönetim de Sturridge konusundan rahatsız olduğu ifade edildi. Bu sezon sonuna kadar 3.5 Milyon Euro'yu cebine koyacak olan Sturridge, sözleşmesinin feshedilmesi durumunda 1.5 Milyon Euro daha alacak. Bu da kulübün kasasından 33 Milyon TL'nin çıkmasına neden olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.