Hava Durumu

Büyük umutlarla piyasaya çıktı, ilk günden kırıldı!

Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip sorunları ile gündeme damgasını vurdu. Söylenen göre; Galaxy Z Flip'in ekranı ilk açıp kapatmada kırılıyor!

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2020 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2020 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Büyük umutlarla piyasaya çıktı, ilk günden kırıldı!

Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı dikine katlanabilir telefonu bugün bazı kullanıcılara ulaştı. Ulaştı ulaşmasına ama bu telefon ekran sorunları ile gündeme gelmeyi başardı. Görünüşe göre; Galaxy Fold'un ekran sorunundan dolayı çıkış tarihinin ertelenmesinden Samsung pek ders çıkaramamış.

Twitter'da paylaşılanlara göre; dikine katlanabilir telefonun daha ilk açıp kapatmada ekranı kırılıyor.
Amir isimli kullanıcı; "Samsung Galaxy Z Flip'imi şimdi aldım. Kutuyu açtım. Koruyucu / talimat filmini çıkardım. Telefonun kapağını açıp kapattım ve çatlama sesini duydum." ifadesini kullandı.
Tek seferde kırılan ekran için şimdilik Samsung cephesinden bir açıklama gelmedi. Ancak bu sorunlar artarsa muhtemelen Note 7'de olduğu gibi bu telefon da piyasadan toplatılabilir.
Tekrar tekrar söylüyoruz. Katlanabilir telefon teknoloji daha emekleme aşamasında ve gelecek vadetmiyor. Bu telefonlar firmaların teknoloji şovlarından öteye gidemez. Son olarak Apple cephesinin asla bu topa girmeyeceğini belirtelim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.