Hava Durumu

Büyükataman'dan flaş mesajlar: 'Biliniz ve emin olunuz ki...'

Terörle mücadele başta olmak üzere dış politikada her zaman devletin yanında durduklarını belirten MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Bundan sonra da bu anlayış içerisinde olacağız. Biliniz ve emin olunuz ki güçlü MHP güçlü Türkiye demektir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2018 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Büyükataman'dan flaş mesajlar: 'Biliniz ve emin olunuz ki...'

Seçim çalışmaları kapsamında Bursa'da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Büyükataman, ilk önce tarihi kapalı çarşıda esnafı ziyaret ederek destek istedi. Ziyaret esnasında vatandaşlar Büyükataman'a büyük ilgi gösterdi. Daha sonra RUMELİSİAD'ı ziyaret eden Büyükataman, burada iş adamlarına partisinin projelerini anlatarak destek istedi. Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde yüzlerce vatandaşla iftarda buluşan Büyükataman burada yaptığı konuşmada "Allah'a şükürler olsun ki bu kalkışma akamete uğratıldı. Türkiye'de hiçbir şey 15 Temmuz öncesi gibi olmayacak. Siyaset kurumu 15 Temmuz ve sonrasında yaşanan gelişmeler dikkate alındığında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin geleceğini karatmaya matuf karanlık senaryoları bertaraf etmek adına önceliklerini yeniden gözden geçirmek zorundaydı. İşte bu nedenle MHP farklı bir siyasi parti bu zamana kadar muhalefet sorumluğunu inandığı değerler çerçevesinde yerine getiren bir siyasi parti olmasına rağmen önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışının omuzlarına yüklediği sorumluğun icabı ülkenin içinde bulunduğu bu beka sorunu karşısında önceliklerini yeniden değerlendirerek AK Parti ile bu anayasa değişikliği çalışmalarında birlikte olduk ve beraber hareket ettik ve yapılan Anayasa değişikliği ile hayata geçirilecek olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi çerçevesinde Cumhurbaşkanı adayı çıkartmadık" dedi.

İNANDIĞIMIZ DEĞERLER UĞRUNA...

"Mevcut Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyi 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde destekleme kararı aldık" diyen Büyükataman, "Biz 35 milletvekili ile geride bıraktığımız dönemde inandığımız değerler uğruna sorumlu siyasetin bizlere tevdi ettiği sorumluluğun icabı ülkenin hayrına olacak her önemli konuda mecliste AK Parti'ye destek verdik. Terörle mücadele başta olmak üzere dış politikada devletimizin yanında yer aldık. Bundan sonra da bu anlayış içerisinde olacağız. Biliniz ve emin olunuz ki güçlü MHP güçlü Türkiye demektir" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.