Hava Durumu

Büyükataman'dan kayyım açıklaması: CHP'nin bu tavrı bir utanç vesikası...

MHP Genel Sekreteri Sayın İsmet Büyükataman, Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden alınmasına yönelik CHP'den gelen açıklamalarını sert bir dille eleştirdi. Büyükataman, Kılıçdaroğlu'nun şehit yakınlarını işten atan Belediye Başkanlarına destek çıktığını belirtip, "Bu karar ve CHP'nin teröristlere verdiği açık destek bir utanç vesikasıdır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2019 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2019 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Büyükataman'dan kayyım açıklaması:  CHP'nin bu tavrı bir utanç vesikası...

İçişleri Bakanlığı'nın Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlarının, terör örgütüne destek verdiği için görevden alındığını ve yerlerine kayyım atandığını belirten Büyükataman, "Ne tesadüftür ki henüz yerine kayyım atanan şahıslardan bir açıklama dahi yapılmadan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinden, CHP'li milletvekillerinden, belediye başkanlarından, il başkanlarından ve gençlik kollarından "tanımıyoruz" açıklamaları gelmiştir. Kılıçdaroğlu acil koduyla parti MYK'sını toplamış ve MYK'dan belediyelerimizi teröristlerin toplanma kampı hâline getiren, şehit yakınlarını işten atan Belediye Başkanlarına destek kararı çıkmıştır. Bu karar ve CHP'nin teröristlere verdiği açık destek bir utanç vesikasıdır" dedi.

MYK sonrası konuşan Faik Öztrak'ın açıklamalarını de eleştiren Büyükataman, "CHP'li Öztrak açıklamasında belediye başkanlarının görevden alınmalarının darbe olduğunu iddia edecek kadar millî şuurdan uzaktır. Dün, ben de Milliyetçiyim, diyerek Türk Milliyetçilerine göz kırpan zihniyet, kırptığı gözünü açtığında göstermiştir ki bunların Milliyetçiliği göz açıp kapayana kadardır. Onun da bir samimiyeti bulunmamaktadır. Gerçekteyse etnik bölücülerle iş pişirirler, teröre payanda olurlar. Sandıktan çıkan iradeyi bahane ederek Türkiye'nin birliğine mayın döşemeye kalkanlara karşı Kanunlarımız açıktır. CHP yönetiminin Türk Milliyetçisi olmasını zaten beklemiyoruz ancak 'vatanı bölme hürriyeti' diye bir hürriyetten bahsedilemeyeceğini de mi bilmemekteler?" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.