Hava Durumu

Büyükataman, Kılıçdaroğlu'na seslendi: Aynada gördüğün FETÖ'cüyü sorgula!

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Kılıçdaroğlu'nun bugün grup toplantısındaki ifadelerine Twitter adresinden yanıt verdi. MHP'nin Türk Milliyetçiliğinin sorgulanamayacağının altını çizen Büyükataman, "Sen boy aynasının karşısına geçip aynada gördüğün FETÖ'cüyü sorgulamalısın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Büyükataman, Kılıçdaroğlu'na seslendi: Aynada gördüğün FETÖ'cüyü sorgula!

Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde:

FETÖ'ye ve PKK'ya destek veren Kılıçdaroğlu'na ve partisinin üst yönetimine seslenmek isterim. Terör yapılanmalarına bağlılığınızı başka bir parti üzerinden yapıyorsanız ben sizin insanlığınızı sorgularım.

Kılıçdaroğlu, sen boy aynasının karşısına geçip aynada gördüğün FETÖ'cüyü sorgulamalısın. Senin MHP'nin Türk Milliyetçiliğini sorgulaman ile sayıları bilmeyen birinin matematik profesörünü keraat cetvelinden sınav yapması arasında fark yoktur.

Türk Milliyetçiliğinin konuşulduğu yerde Kılıçdaroğlu'na söz düşmez. Kılıçdaroğlu ancak Türk ve Türkiye düşmanlarına söz verildiğinde konuşabilir. O zaman da 'Kılıçdaroğlu ne söyledi?' diye merak eden; FETÖ'nün, Kandil'in söylemleriyle karşılaşır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.