Hava Durumu

Büyükşehir ve Osmangazi el ele!

Osmangazi Belediyesi'ne ziyarette bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Osmangazi'ye yapılan hizmet, direkt Bursa'yı ilgilendiriyor. Dolayısıyla aldığımız kararlar Bursa'mıza güç katacaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2018 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2018 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Büyükşehir ve Osmangazi el ele!

Bursa'da muhtarlar, gençler ve üniversite öğrencileri başta olmak üzere toplumun bütün kesimleriyle istişarelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, diğer taraftan ilçe ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. 15 ilçenin ardından son olarak Osmangazi'yi ziyaret eden Başkan Aktaş, Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve belediye yöneticileriyle birlikte 2018 yılı yatırımlarını değerlendirdi. Belediyeye girişte Dündar tarafından kapıda karşılanan Başkan Aktaş, makam odasında basın açıklamasında bulunduktan sonra meclis salonunda düzenlenen toplantıya katıldı.

Büyükşehir ve Osmangazi bürokratlarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Aktaş, göreve başlar başlamaz gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri dahilinde Osmangazi Belediyesi'ne geldiklerini ifade etti. Başkan Aktaş, "Kurumlar arasında çalışma şartları ve şekilleriyle alakalı ne gibi aksaklıklar var. Bu ve benzer konularla ilgili istişarelerde bulunup sonuçlar çıkartıyoruz" diye konuştu.

PLAN VE PROJELERİ REVİZE ETTİK

Başkan Aktaş, yaptığı konuşmada, Osmangazi'nin Bursa'yı temsil ettiğini söyledi. Hem ismi hem de mevkii itibariyle ilçenin şehrin kendisini olduğunu vurgulayan Başkan Aktaş, "Uzak ilçelerle buradaki sıkıntılar aynı olmayabilir, fakat hem Büyükşehir, hem de Osmangazi'nin yetkisinde olan konular bulunuyor. Bunların etkileşiminde muhakkak eksiklikler yer alıyor. Yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında elimizdeki plan ve projeleri revize ettik. Hem belediye başkanları hem de yöneticiler olarak sıkıntıları aşma noktasında gayret sarf edeceğiz. Yaptığımız toplantı ve aldığımız kararların hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR BURSA'YA DEĞER KATACAK

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise Başkan Aktaş'ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir ile Osmangazi'den ekiplerin bir araya gelmesinin son derece olumlu olduğunu kaydeden Dündar, "Burada yapacağımız çalışmalar aslında Bursa'ya değer katacak. Bizler bu şehre hizmet etmekle mükellef olduğumuza göre, çalışarak Bursalılara verdiğimiz sözleri ve hak ettikleri hizmetleri yerine getirmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.