Hava Durumu

Çadırdan sürükleyerek çıkardılar! Sonrası korkunç

Tek başına tatile çıkan ve göl kenarına çadır kuran genç kadının başına gelenler dehşete düşürdü. Gece uyurken bir grup erkek tarafından toplu tecavüze uğrayan kadın ölüme terk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2018 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çadırdan sürükleyerek çıkardılar! Sonrası korkunç

Güney Amerika'nın bir ucundaki Şili'den Kuzey Amerika'nın kutuplara en yakın noktası Alaska'ya kadar motosikletle gitmek için yola çıktı. 9 bin 600 kilometreyi kat edip Bolivya'ya geldi.

Rus asıllı İngiliz turist Vasilisa Komarova, Santa Rosa'da bir ailenin yanında konakladı. Yolculuğun devamında ailenin önerisiyle bir göl kenarında çadırını kurdu. Geceye doğru çadırına çekildi ve uykuya daldı.

Saat 01.00 sularında çadırın dışında konuşan erkeklerin sesini duyunca uyandı. Üç erkek gülüşüp İspanyolca edepsiz cümleler kuruyordu. 37 yaşındaki kadın, erkeklerin söylediklerini anlayacak kadar İspanyolca biliyordu.

İçlerinden biri, "Dışarı çık, parti yapıyoruz, şimdi eğlenmek için bir .... arıyoruz" dedi. Daha sonra korku filmlerini aratmayan bir görüntü belirdi. Erkeklerin gölgesi çadırın üstündeydi. İçlerinden birisi çadırı salladı, ardından Komarova'yı sürükleyerek dışarı çıkardılar.

Jose Gongora, Yery Yumacale ve Fabio Bazan isimli saldırganlar kadının göğsüne ve karnına bıçak dayadı. Komarova karşı koymaya çabaladı, saldırganlar ise kadına şiddetli bir şekilde vurdular.

Saldırganların toplu tecavüzüne uğrayan kadın ölüme terk edildi. Polisin yakaladığı üçlü mahkemeye çıkarıldı, hakim saldırganlara toplamda 52 yıl hapis cezası verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.