Hava Durumu

Çağla Şıkel'e büyük şok! 8 yıl 9 ay hapis

Manken Çağla Şıkel, 2013 yılına ait vergilerinde sahte fatura kullandığı gerekçesiyle, "vergi usul kanununa muhalefet" suçundan mahkemelik oldu

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2018 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2018 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çağla Şıkel'e büyük şok! 8 yıl 9 ay hapis

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çağla Şıkel hakkında hazırlanan iddianamede gerçek alış, satışa dayanmayan sahte fatura kullanıldığı belirtilerek, "Bahse konu bu faturaları ilgili dönemlerde gider hesaplarına kaydederek gelir vergisine esas serbest meslek kazancının hesaplanmasında dikkate aldığı, ayrıca söz konusu faturalarda yer alan KDV'leri haksız yere indirim konusu yaptığı ve bu suretle müsnet suçu işlediği anlaşılmıştır" denildi.

'MUHASEBECİM DOLANDIRDI'

Çağla Şıkel, muhasebecisinin kendisini dolandırdığını iddia ederek muhasebecisi hakkında suç duyurusunda bulundu. Çağla Şıkel'in dolandırıldığını iddia ettiği muhasebecinin, önceki aylarda oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un da dolandırıldığını iddia ettiği aynı muhasebeci olması dikkat çekti. İddianamede, Çağla Şıkel'in bu suçu zincirleme bir şekilde işlediği belirtilerek, 8 yıl 9 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.