Hava Durumu

Çakırlıspor şampiyon!

2. Amatör Lig 7. Grup'ta bitime bir hafta kala konuk ettiği grup lideri Merinos 1938'i 3-2 mağlup eden Çakırlıspor şampiyonluğunu ilan etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2019 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2019 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çakırlıspor şampiyon!

-Ali Şahin-

Bursa'da heyecanın doruk noktasına ulaştığı 2. Amatör Lig'de bir şampiyon daha belli oldu. 7. Grup 17. hafta maçında Orhangazi ekibi  Çakırlıspor sahasında haftaya lider giren Merinos 1938 takımını ağırladı. Sezonun ilk yarısındaki maçı 3-2 kaybeden ve ikinci sırada yer alan Yeşil Siyahlılar çok sayıda seyircisinin de desteği ile Orhangazi İlçe Stadyumu'ndaki maça etkili başladı.

2 PENALTI

Maçın ilk yarısında Abdullah Çilesiz ile bulduğu golle 1-0 öne geçen Çakırlıspor ikinci yarının hemen başında Merinos'u durduramadı ve skor eşitlendi. Golden sonra kendine gelen Çakırlıspor Cüneyt ile 2-1 öne geçti. Maçın 68. dakikasında kazanılan penaltı atışını gole çeviren Cüneyt 2. kez fileleri sarsarken takımını da 3-1 üstünlüğe taşıdı. Maçın anlarında kazandığı penaltıyı gole çeviren Merinos 1938 farkı bire indirse de Çakırlıspor maçı 3-2 kazandı.

AVERAJLA GEÇTİ

Ligin son haftasında Çakırlıspor'un ligden ihraç edilen Orhangazi FK, Merinos 1938'in ise çekilen Bayındır Gençlik ile karşılaşması gerekiyor. İki takım da sahaya çıkamayacağı için maçlar hükmen 3-0 Çakırlı ve Merinos lehine tescillenecek. Ligdeki en yakın rakiplerine de son hafta öncesi 12 puan fark atan iki takım arasındaki karşılaşma 3-2 Çakırlı üstünlüğü ile bitince ikili averajda eşitlendi. Bu şartlar altında genel averajı rakibinden iyi olan Çakırlıspor mutlu sona ulaştı.

KUPAYI KILIÇ VERDİ

Çakırlıspor maçın bitiminden sonra şampiyonluk coşkusunu seyircisi ile birlikte yaşadı. Çakırlıspor'a şampiyonluk kupasını Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç verdi. Yeşil Siyahlı yöneticiler ve oyuncular şampiyonluk coşkusunu saha ortasında yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.