Hava Durumu

Canilik! 20 yaşındaki eşini babasının yanında bıçaklayarak öldürdü

Adana'da Suriyeli Orhan Dobram, kendisinden boşanmak isteyen 20 yaşındaki eşini babasının yanında motosikletten düşürüp 5 yerinden bıçakladı. Talihsiz kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2018 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2018 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Canilik! 20 yaşındaki eşini babasının yanında bıçaklayarak öldürdü

Olay, merkez Seyhan ilçesi Sarıyakup Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ülkelerindeki iç savaştan kaçıp Adana'ya gelen Abu Oday (56) burada ailesiyle birlikte yaşamaya başladı. Bir süre sonra Oday, kızı Emine Selim'i (20) yine savaştan kaçıp Adana'ya gelen Suriyeli Orhan Dobram (25) ile evlendirdi.

16 yaşında evlenen kız çocuğunun bir yıl sonra Elif ismini verdiği bir kızı dünyaya geldi. Evlendikten bir süre sonra Dobram, eşini dövmeye başladı. Genç kadın ise karakola gidip eşi hakkında şikayetçi olduktan sonra boşanma davası açtı.

Eşinden boşanmak istemeyen Dobram ise olay günü yaşadıkları evin sokağında beklemeye başladı. Dobram, bir süre sonra eşini babasının motosikletinde gördü.

Dobram aracın peşinden koşarak eşini motosikletten düşürüp 5 yerinden bıçakladı.

Ne olduğunu anlamayan baba ise kanlar içindeki kızının başında feryat etti. Çevredeki vatandaşlar 112'yi aradı. Ağır yaralanan genç kadın, kaldırıldığı Adana Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti.

Saldırgan koca ise polis tarafından kısa sürede yakalandı. Bu sırada baba, torunu Elif ile birlikte ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.