Hava Durumu

Canına kıyan internet fenomeni Bursa'da defnedilecek

İntihar eden internet fenomeni Cem Korkmaz'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Bursa'ya getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2017 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Canına kıyan internet fenomeni Bursa'da defnedilecek

Ünlü oyuncu Muhittin Korkmaz'ın oğlu olan Cem Korkmaz, dün evinde ölü bulundu. Uzun süre Korkmaz'dan haber alamayan yakınları polise haber verdi. Çilingir yardımıyla girilen evde Korkmaz'ın cansız bedeniyle karşılaştı. İntihar ettiği belirtilen Cem Korkmaz'ın cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Korkmaz'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Bursa'ya getirildi.

Korkmaz'ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından bugün ailesi tarafından teslim alındı. Cem Korkmaz'ın babası Adli Tıp Kurumu önünde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Acılı baba gözyaşlarına hakim olamazken, "Acım çok büyük evladımı kaybettim canımı kaybettim. Bu akşam Bursa'ya götüreceğim. Yarın Bursa Ulu Camii'nde cenaze namazı kılacağız" dedi. Korkmaz'ın babası ve yakınları internette yazılan bazı iddialara tepki göstererek," İnternette yazılanlar hepsi yalandır, dolandır" dedi.

Korkmaz, Şahan Gökbakar'ın başrolde olduğu Recep İvedik 4'te cep herkülü lakabıyla yer almış, Cem Yılmaz'ın Gora ve Arog filmlerinde de oynamıştı. 1987 Bursa doğumlu olan oyuncu, çeşitli tiyatro oyunlarında da oynadı.

Sosyal medya fenomeni de olan Korkmazın intihar ettiği haberinin yayılması üzerine bazı arkadaşları evin önüne geldi. Aynı evde bir dönem birlikte kaldıklarını belirten oyuncu Osman Eren, arkadaşının öldüğüne inanamadığını söyledi.

Cem Korkmaz'ın bildiği bir sıkıntısı olmadığını ifade eden Eren, "Cem, sıkıntılarını herkesle paylaşacak bir adam değildir. Çok çenesi düşük bir adam değildir. İçinde yaşar sıkıntılarını. Kimseyi öyle çok üzmek istemez, öyle bir adamdı. Psikolojisi mi bozuktu, bir şey mi sebep oldu buna? Onu bilemiyoruz, içinde ne yaşıyordu bilemiyoruz." dedi.

Sosyal medya üzerinden yakışıksız yorumlar gördüğünü belirten Osman Eren, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Birazcık tanınmış her insan hakkında dönen dedikodular gibi Cem ile ilgili dedikodular da dönüyor. Arkadaşları da, ben de bundan çok rahatsızız. Çok çirkin şeyler dönüyor bunla alakalı. Bu adam, 10 tane kedisiyle burada yaşayan, mahallelinin de tanıdığı biri. Evine gireni çıkanı da gizlemeyen biri. Çok çirkin şeyler duyduk. Videolarda ailesinin perişan halini göreceksiniz. (Sosyal medyada dolaşan iddiayla ilgili) Annesinin kendisini öldürdüğü gibi bir şey kesinlikle yok. Kız arkadaşının sebep olduğuyla ilgili bir şey de kesinlikle yok. Zaten ilerleyen zamanlarda bunun böyle olmadığını göreceğiz."

'Yap yap' ve 'Oha Diyorum' Youtube kanallarında popüler olan Cem Kormaz, buradaki çalışmalarının ardından 'Ben Cem' adındaki kanalıyla Youtube kariyerine devam ediyordu. Genelde pozitif enerjisi ve eğlenceli tavırlarıyla izleyicilerinden tam not alan Cem Korkmaz, intihar etmesi internet dünyasında da büyük şaşkınlık yarattı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.