Hava Durumu

Çarptığı yaya ağır yaralandı, o aracı için ağladı!

Aksaray'da kadın sürücü, yolun karşısına geçmek isteyen kadın yayaya çarptı. Yayanın ağır yaralandığı kazada, kadın sürücünün tepkisi şaşırttı. Ağır yaralı yaya hastaneye kaldırılırken, kadın sürücü hasarlı aracı için "Arabam ne hale geldi" diyerek gözyaşı döktü

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2019 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2019 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çarptığı yaya ağır yaralandı, o aracı için ağladı!

Kaza, Aksaray Hacılar Harmanı Mahallesi Otogar Yan Yol Terminal Kavşağında meydana geldi. İHA'nın haberine göre, Menşure Nur Y. (23) idaresindeki otomobil, otogara yolcu bıraktıktan sonra yolun karşısındaki otomobiline gitmek isteyen Ayşe A.'ya (45) çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan kadın ilk müdahalenin ardından ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayşe A.'nın, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

AKILALMAZ TEPKİ

Yayaya çarpan sürücü kazanın ardından gözyaşlarına boğuldu. Kazanın şokunu üzerinden atamayan sürücü Menşure Nur Y., bir süre sonra olay yerine gelen babasına ağır hasar alan arabasını göstererek, "Arabamı ne hale getirdi baba ya" diye ağlamaya devam etti. Kadın sürücü ifadesi alınmak üzere Aksaray Polis Merkezine götürülürken aynı sözleri polislere de söyleyerek, "Arabam ne hale geldi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.