Hava Durumu

Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiri: '9 seçim kaybettin'

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarına yanıt veren Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Allah CHP Genel Başkanına akıl versin. Bugünkü açıklamaları akla ziyan beyanatlardır. Dokuz defa seçim kaybeden Kılıçdaroğlu'nun hatalarının sorumlusu sürekli neden başkası? CHP'liler bu soruyu soracak. Bundan kaçış yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2018 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2018 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiri: '9 seçim kaybettin'

24 Haziran seçimleri sonucu AK Parti Bursa'dan milletvekili seçilen Hakan Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını sert bir dille eleştirdi. Çavuşoğlu şöyle konuştu: "Seçime birkaç gün kala 'Demokratik yollarla bir diktatörü göndereceğiz' diyen Kılıçdaroğlu, seçimden sonra 'Demokraside hile var' diye hala akla zarar iftiralarla suçlama gafletindedir. Tüm dünya, girdiği her seçimi kazanan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı saygıyla tebrik ederken, sandığa inanmayan bir CHP Genel Başkanı demokrasimizin yüz karasıdır."

Kılıçdaroğlu'nun CHP örgütlerini kandırmaya çalıştığını ifade eden Çavuşoğlu, "Kılıçdaroğlu yönetemediği, başarısızlığa mahkûm ettiği partisine gönül verenlere karşı kendisini savunmak için her türlü yalana başvuruyor. Kendinde kabul edemediği, herkesin rahatsızlık duyduğu bu içler acısı hali başkasına aitmiş gibi göstermeye çalışıyor. Bir "tek adam" varsa o da CHP'de girdiği her seçimi kaybettiği halde koltuğa yapışan Kılıçdaroğlu'dur. Dokuz defa seçim kaybeden Kılıçdaroğlu'nun hatalarının sorumlusu sürekli neden başkası? CHP'liler bu soruyu soracak. Bundan kaçış yok. Çünkü Türkiye'de demokrasi var" şeklinde konuştu.

Çavuşoğlu, açıklamalarına şöyle devam etti: "Hileli demokrasi iddiası zavallılıktır, milletin aklıyla dalga geçmektir. Rabbim CHP'li vatandaşlarımıza sabır versin. Böyle bir genel başkana sabretmek kolay olmayacaktır. Anlaşılan o ki, Sayın Kılıçdaroğlu 10 defa Ankara-İstanbul arasında güzergahta yürüse yine fayda etmeyecek. Sayın Kılıçdaroğlu, millet senin her sandık yenilgisi sonrası sanki başarılıymış gibi sahte gülümsemelerini görmekten yoruldu. Sana hiç kimse inanmıyor. Bozkırın Tezenesi rahmetli Neşet Ertaş'ın ifadesiyle, "Sevgi dünyasına yalan girmez, gönülden sevmeyen Hak'ka eremez."  Bizler halka ve Hakka aşığız. Millet AK Parti'ye ve Genel Başkanı Sayın Cumhurbaşkanımıza inandığını bir kez daha 24 Haziran seçimleriyle teyit etmiştir. Rabbim yolumuzu AK eylesin, açık eylesin."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.