Hava Durumu

Çavuşoğlu'nun, 'Nilüfer en geri kalmış ilçe' sözüne Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, "Nilüfer Bursa'nın en geri kalmış ilçesi" ifadesine yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Bozbey'in büyük başarılara imza attığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2019 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2019 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Çavuşoğlu'nun, 'Nilüfer en geri kalmış ilçe' sözüne Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, "Bu seçimde CHP'liler şehrimiz için oy vereceğiz diyorlar. Bursa'yı bir dolaşın. En geri kalmış ilçesi Nilüfer. Çünkü belediyecilik bakımından en geri kalmış yer" sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi.

Vatandaşların ilgisine güvendiklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bakıyoruz, vatandaş ilgi gösteriyor mu, göstermiyor mu? Bir de şu var. Gerçekten bizim belediye başkan adaylarımız, son derece düzgün, iyi insanlar. Vatandaşları ayırmıyor, bölmüyor. Bursa'ya bakın. Kaç yıldır yönetiyorlar. Bursa bir beton ormanına döndü" şeklinde konuştu.

"BAŞARI HİKAYESİ OLAN ADAYLAR SEÇTİK" 

Önemli bir süreç başlattıklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Büyük ölçüde, büyükşehirlerin belediye başkan adaylarını daha önce o kentlerde başarı hikayesi olan arkadaşlardan seçtik. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'nü, beylerin düzü yaptı aslında. Şimdi o başarıyı bütün İstanbul'a getirmek istiyor, başarıyı sürdürmek istiyor. Nilüfer, Bursa'da Mustafa Bozbey. Nilüfer'i Bursa'nın en önemli, en güzel ilçelerinden biri haline getirdi, büyük başarılara imza attı" dedi.

ÇAVUŞOĞLU NE DEMİŞTİ?

"Kusura bakmasınlar İzmir'de birkaç kez uluslarararası toplantı yaptım ama istediğim düzeyde toplantı yapamadım. İzmir'e getirdiğim yabancı misafirler benimle dalga geçiyorlar. Türkiye'nin en güzel şehri böyle mi olmalı? Bu kadar güzel bir şehrin bu kadar yaşanmaz hale gelmesinin sorumlusu kim? İzmir'e yapılan hizmetlerin hepsi de hükümetimizin yaptığı hizmetler. Muğla'ya Aydın'a gittim yüzüm kızardı. Bu çağda Bodrum gibi yerde her yerde çöp var. Kuşadası'nda çeşmeden akan su tuzlu. Bu şehirlerin ortak problemi hep aynı zihniyetle yönetilmesi. Nasıl olsa bana oy vermek zorundalar diyorlar. Bu seçimde CHP'liler şehrimiz için oy vereceğiz diyorlar. Bu demokrasi. Bu kez İzmir de değişecek Aydın da değişecek. Bursa'yı bir dolaşın. En geri kalmış ilçesi Nilüfer. Çünkü belediyecilik bakımından en geri kalmış yer. Çankaya Ankara'nın gözbebeğiydi. Başka bir yerden 34 daire satarsan Çankaya'dan bir daire satın alabiliyordun. Şu an Çankaya, Ankara'nın en geri kalmış yeri."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.