Hava Durumu

Cem Yılmaz: Defne Samyeli'yi uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım

Cem Yılmaz, Hello Dergisi'ne verdiği röportajda 2.5 aydır birlikte olduğu Defne Samyeli'ni anlattı. Yılmaz, ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2018 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2018 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cem Yılmaz: Defne Samyeli'yi uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım

Cem Yılmaz, Hello Dergisi'ne verdiği röportajda 2.5 aydır birlikte olduğu Defne Samyeli ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Defne samyelini uzaktan görürdüm ve hayranlıkla bakardım. Cem yılamz'ın hayranlıkla seyrettiği Defne, Cem yılmaza karşı boş değilmiş.Yılmaz, "Dostlardan 'aşk yaradı' gibi laflar duyuyorum. Defne şahane bir insan. Çok iyi anlaştığım biriyle çok olgun bir birliktelik yaşıyorum. Muhabbetimiz çok değerli. Bizi kıymetli kılan şey benim onu, onun beni beğenmesi değil. İkimiz birlikteyken kendimizi ne kadar iyi hissettiğimiz" dedi.

Komedyen, Defne Samyeli'ye duyduğu hayranlığın uzun yıllar öncesine dayandığını da itiraf etti: Fakat bunu ona cesaret edip bir türlü yakınlaşma fırsatım olmadı harika bir isan dedi.

"Tanışıklığımız 90'lı yıllara dayanıyor. Defne'yi yıllardır uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım, ama yakın bir arkadaşlığımız yoktu. Şahane bir insan."

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin ilişkileri, geçen nisan ayında sunucunun komedyenin evinden çıkarken görüntülenmesiyle belgelenmişti.İkili tatil için Bodrum'u tercih etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.