Hava Durumu

Cem Yılmaz, Erdoğan'ın 29 Ekim davetini reddetti!

Cem Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın 29 Ekim için özel davetini geri çevirdiğini duyurdu. Yılmaz bu güne özel paylaşımda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2019 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2019 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cem Yılmaz, Erdoğan'ın 29 Ekim davetini reddetti!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan 29 Ekim Cumhuriyet'in 96. yıldönümü programı nedeniyle birçok ünlü isme davetiye gönderildi. Davetiyeyi alan isimlerden biri de Cem Yılmaz'dı.

Ancak Cem Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan davetiyeyi sosyal medya hesabından paylaşarak, programa katılamayacağını belirtti. Yılmaz, programa katılmama gerekçesini ise şu şekilde açıkladı:

"29 Ekim Cumhuriyetimizin 96. yıldönümü vesilesiyle yapılan resepsiyona nazik davet için teşekkür eder, yarın Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösteri nedeniyle katılamayacağımı bildiririm. Çok yaşasın Cumhuriyetimiz. Güzellikler hepimizin olsun."

Yılmaz, 29 Ekim'de gerçekleştireceği gösterisinin gelirlerini Mehmetçik Vakfına bağışlayacağını duyurmuştu.

ASLAN KEMAL!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerden Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle oğlu Kemal'in Anıtkabir önünde çekilmiş ve elinde bayrak tutarken görüldüğü bir fotoğrafı paylaştı ve altına da: "Bu benim oğlum Kemal... Gururla paylaşıyorum. Aslan Kemal..(burç olarak)" notunu düştü.

Yılmaz, günün önemiyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "29 Ekim Cumhuriyet Bayramında sizlere gurur dolu nice bayramlar dilerim. Başta büyük Atatürk olmak üzere bize Cumhuriyeti armağan eden büyüklerimizin hepsinin mekanı cennet olsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.