Hava Durumu

Cemevi saldırısına tepkiler dinmiyor! MHP Kestel İlçe teşkilatından anlamlı ziyaret

MHP Kestel İlçe teşkilatı, Hacı Bektaşı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi'ne yapılan saldırının ardından geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. MHP Milletvekili aday adayı Erol Sönmez, "Kim ne yaparsa yapsın kardeşliğimiz devam edecektir" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2018 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2018 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cemevi saldırısına tepkiler dinmiyor! MHP Kestel İlçe teşkilatından anlamlı ziyaret

Bursa'da geçtiğimiz akşam, Kestel Hacı Bektaşı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi'nin duvarlarına ve çevresine, yüzü maskeli bir kişi tarafından hakaret ve küfür içeren yazılar yazıldı. Olay Bursa'da her kesimden büyük tepki gördü.

Bu çirkin saldırı sonrasında MHP Bursa İl Yöneticileri ve Kestel İlçe teşkilatı kuruma geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten memnun kaldıklarını belirten dernek yöneticileri, her türlü tahrik ve provokasyonlara karşı uyanık olunması gerektiğini ifade ederek birlik beraberlik mesajı verdi.

MHP Milletvekili aday adayı Erol Sönmez, "Hepimiz Ahmet Yesevi ocağının mensuplarıyız. Anadolu'yu beraber yurt yaptık. Kim ne yaparsa yapsın kardeşliğimiz ilelebet devam edecektir. Ayrım kabul etmiyoruz. Ayrımcılığa sebep olan her saldırının karşısındayız. Tekrar geçmiş olsun" diyerek dernek yöneticilerini teşkilatlarında ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.