Hava Durumu

Cengiz'den flaş açıklama! 'Görevimizin başındayız...'

Yaklaşık 14 saat süren Galatasaray Genel Kurulu'nda ibra edilmeyerek büyük şok yaşayan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yaşanan gelişmeler üzerine basın toplantısı düzenledi. Cengiz hukuki yollara başvuracaklarını belirtirken, "Görevimizin başındayız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2019 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2019 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cengiz'den flaş açıklama! 'Görevimizin başındayız...'

Galatasaray Genel Kurulu'nda idari yönden ibra edilmeyerek 1 ay içerisinde seçime gitmek zorunda kalan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basının karşısına geçti.

İlk seçimde aday olamayacak olan Cengiz, Türk Telekom Arena'da basın toplantısı düzenledi.

İşte Cengiz'in açıklamaları...

"Cumartesi günü Galatasaray'ımızda çok tartışma yaratan bir genel kurulu tamamladık. Başlangıcında huzurla başlayan genel kurulumuzun bitişiminde de tartışmalara yer vermemesini isterdik ama öyle olmadı.

Yadsınamayacak başarılar elde etti. Mali, sportif ve idari yapılanmanın nasıl kurallara uyduğumuzu bilirler. Camiamız için çok önemli olan mali başarının sürdürülebilmesi için de çok kritik şampiyonluğa yürüdüğümüz bu süreçte itidal çağrısı yapıyorum.

Şampiyonluğa yürüdüğümüz bu günlerde, bu yöne yönlendirilmesini istiyorum. Tüm kamuoyuna açıkça ilan ediyorum ki; bana oy veren veya vermeyen herkese sesleniyorum. Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerlerin korunacağı için her şey yapılacaktır.

Görevimizin başındayız. Seçim sonuçlarıyla ilgili tüm hukuku mücadelemizi sürdüreceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın... "

Toplantıda Galatasaray'ın alt yapısında top oynayan Beknaz Almazbekov'dan alkış toplayan hareket paylaşıldı ve bu görüntünün ardından Mustafa Cengiz  "İşte bu Galatasaray kültürü. Bir anlamda Beknaz'ın bu hareketi ibra edilmedi. Futbol akademisindeki tüm hocalarıma sevgi ve saygılarımı iletiyorum."  sözleriyle soru almadan basın toplantısını sonlandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.