Hava Durumu

Cenk Tosun İngiltere yolcusu mu?

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun, futbol kariyerine İngiltere Premier Lig'de devam edecek. Resmi açıklama henüz yapılmamasına rağmen tarafların anlaşmayı sağladığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2017 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2017 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cenk Tosun İngiltere yolcusu mu?

İsmi uzun süredir transfer listelerinde geçen Cenk Tosun'un yeni takımı belli oldu. Cenk Tosun'un transferi için İngiltere'nin Everton takımı ile anlaşma sağlandığı, Cumartesi günü oynanan Sivasspor maçında da bu yüzden yedek kulübesinde oturduğu öğrenildi.

4,5 YILLIK ANLAŞMA

Başkan Fikret Orman, Cenk Tosun için 40 milyon avro istediği, pazarlıklar sonucunda 25 milyon avroya anlaşma sağlandığı gelen bilgiler arasında. Cenk Tosun 4,5 yıl Everton'da forma giyecek.  

BURADA MUTLU

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Fikret Orman, Cenk Tosun'un takımdan ayrılıp ayrılmayacağı sorusuna, "Cenk kıymetli bir kardeşimiz. Bizim evladımızdır. Burada olmaktan mutlu. Kariyerleri için onlara faydalı olabilecek bir şey olursa ben de destek olurum. Cenk önemli bir oyuncu, ancak bizim şu anda gündemimizde öyle bir durum yok. Niyetimiz olmadığı için fiyat belirlemeye de gerek yok" yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.