Hava Durumu

Ceren Hindistan: 'Hamileyken şiddet gördüm'

Kızının hayatını tehlikeye atmakla suçlayan oyuncu ve manken Ceren Hindistan, eşi Ümit Aslan hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2018 20:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2018 20:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ceren Hindistan: 'Hamileyken şiddet gördüm'

Böbreğinde tümör bulunan 3 yaşındaki kızı Arya'nın tedavisini engellediği haberleriyle magazin gündemine gelen manken Ceren Hindistan gün içinde bu haberlerin yalan olduğunu kızının tedavisinin yapıldığını ve onun yanından ayrılmadığını belirtmişti.

Bu açıklamadan bir süre sonra Hindistan'ın eski eşi ve Arya'nın babası Ümit Aslan avukatı aracığılıyla bir açıklamada yaptı. Ümit Aslan, Ceren Hindistan'ın gerçekten de kızının tedavisini yaptırmadığını ve onun hayatını tehlikeye attığını iddia etti. 

Eski eşinin avukatı aracılığıyla yaptığı bu suçlamalar karşısında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ceren Hindistan yaşananların anlatıldığı gibi olmadığını söyledi. Ceren Hindistan, bugün Beyaz Tv'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefon ile bağlanarak eski eşi hakkında açıklama yaptı. 

Hindistan, eski eşinden hamilelik döneminde şiddet gördüğünü dile getirdi. Hindistan, Arya kemoterapideyken babası Ümit Aslan'ın bir gece kulübünde eğlendiğini açıkladı. 

Medyaya sızan bu görüntüler sonrasında ünlü manken, Aslan'ın bir kızı daha olduğunu ama onu da görmediğini belirtti. Ceren Hindistan, kendisine velayet davası açan Ümit Aslan için "Babalığı yaşayabilecek bir karakter değil" sözlerini dile getirdi. Hindistan, "Velayet almak isterlerse kendileri zararlı çıkar" diyerek dava için elinde çok güçlü belgelerin olduğunu vurguladı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.