Hava Durumu

Ceren Özdemir'in katil zanlısı suçunu itiraf etti!

Ordu'da evinin önünde bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Ceren Özdemir'in son görüntüleri ortaya çıktı. Katilin Ceren'i eve gidene kadar takip ettiği ortaya çıktı. Ordu Valisi, "Ceren Özdemir cinayetinin şüphelisi suçunu itiraf etti" açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2019 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2019 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ceren Özdemir'in katil zanlısı suçunu itiraf etti!

Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olmasının yanında bir özel dans merkezinde bale dersleri veren Ceren Özdemir, minik balerinlere bir saat kurs verdi.

Kursun ardından eve gitmek üzere yola çıkan Ceren Özdemir'i öldürdüğü iddia edilen şahsın, Ceren'in çıkışından eve kadar takip ettiğini belirledi.

Görüntülerde Ceren Özdemir, kurs çıkışı hızlı adımlarla eve giderken siyah montlu ve siyah pantolon giyen şahsın onu takip ettiği belirlendi.

Zanlının eşkalini belirleyen polis akşam saatlerinde Ö.A. adlı şansı gözaltına aldı. Zanlının gözaltı öncesi bıçakla polise direndiği öğrenildi.


 

Ordu Valisi, "Ceren Özdemir cinayetinin şüphelisi suçunu itiraf etti" açıklamasında bulundu.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ceren Özdemir için ilk tören, öğrencisi olduğu Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde düzenlendi. Özdemir, Ulubey ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.