Hava Durumu

Cesedi aşk yaşadığı kadının deposundan çıktı! Ayrıntılar korkunç...

Bartın'da kayıp ihbarı üzerine 5 gündür aranan Murat Gülbal'ın cesedi, aşk yaşadığı iddia edilen kadının evinin deposunda bulundu. Çelişkili ifadeler veren zanlı Şadiye Ö., bir sonraki İfadesinde korkunç gerçeği itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2018 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2018 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cesedi aşk yaşadığı kadının deposundan çıktı! Ayrıntılar korkunç...

Edinilen bilgiye göre, 5 gün önce iş yerine gitmek üzere evinden ayrılan evli ve 2 çocuk babası Murat Gülbal'dan 5 gündür haber alınamıyordu.

Kayıp ihbarı üzerine harekete geçen emniyet ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek, Gülbal'ın kent merkezindeki bir eve girdiğini tespit etti.

Murat Gülbal'ın Şadiye Ö.'nün evine girdiğini gören ekipler, olayla ilgili Şadiye Ö.'yü gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Şadiye Ö., evine gelen Murat Gülbal'ın kalp krizi geçirerek öldüğünü, korktuğu için kimseye haber vermeden cesedini evinin deposuna gömdüğünü söyledi.

Şadiye Ö.'nün çelişkili ifadeler verdiğini tespit eden ekipler, kadının evinde yaptıkları incelemede kan izlerine rastladı. Tekrar ifadesi alınan Şadiye Ö. cinayeti itiraf etti.

HAVLUYLA BOĞMUŞ

Polis ekiplerine gerçeği anlatan Şadiye Ö., ifadesinde Murat Gülbal ile sabah saatlerinde kahvaltı yaptıklarını söyledi. Bu sırada Bahattin Ö.'nün kendisini telefonla arayarak "Evde biri mi var?" diye sorduğunu anlatan Şadiye Ö., "Ben de 'Evet evde erkek arkadaşım var' diye cevap verdim. Bahattin Ö. de 'Oraya geliyorum' deyip telefon görüşmesini sonlandırdı. Öğlen sıralarında Bahattin eve geldi. Kapıyı açtığımda içeri girer girmez Murat'ın üzerine atladı. Kavga etmeye başladılar. Bahattin daha güçlü çıkarak Murat'ı havlu ile boğdu. Ardından da 'Eğer kimseye anlatırsan çocuklarına zarar veririm' dedi" diye konuştu.

CESET DEPODAN ÇIKARILDI

Şadiye Ö.'nün evinin deposuna gömülen Murat Gülbal'ın cesedi Bartın Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince bulunduğu yerden çıkartıldı. Gülbal'ın cesedi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bahattin Ö. de ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

Bahattin Ö. ve Şadiye Ö.'nün emniyetteki sorguları sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.