Hava Durumu

Ceset çıkarma çalışmasını film izler gibi izlediler!

Adana'da sulama kanalında bulunan erkek cesedinin çıkarılması esnasında vatandaşların olayı görmek için birbiriyle yarışması 'pes' dedirtti. Daha da vahim olanı ise bazı kadınların çocuklarını da alarak kanal kenarına kadar gitmesi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2018 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2018 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ceset çıkarma çalışmasını film izler gibi izlediler!

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Sarıçam ilçesi İncirlik-Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Yem paketleme fabrikasında çalışanlar sulama kanalında bir erkek cesedinin sürüklendiğini görüp durumu polise bildirdi. Üzerinde sadece şort bulunan erkek cesedi akıntı nedeniyle sürüklenmeye devam ederken olay yerine gelen polis ekipleri çalışma başlattı.

FİLM İZLER GİBİ İZLEDİLER

Bu sırada yoldan geçen, evi sulama kanalına yakın olan vatandaşlar ve sürücüler cesedi izlemek için birbiriyle yarıştı. Bazı kadınların ise kanal kenarına cesedi görmek için çocuklarıyla birlikte geldiği görüldü. Bazı vatandaşlar ise çalışmaları cep telefonuyla kameraya aldı. Bir vatandaş ise yoldan geçerken otomobilini durdurup cesedi izledi.  Dalgıç polislerin cesedi sudan çıkarması ile vatandaşlar izlemek için adeta akın etti.

Sudan cesedi çıkartılan şahsın üzerinden kimlik çıkmadığı için polis parmak izi ve kayıp başvurularına bakarak kimlik belirleme çalışması başlattı.  Ceset yapılan incelemeden sonra otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.