Hava Durumu

CHP aday göstermemişti... Seçime bağımsız olarak girdi, zaferle çıktı!

CHP'den aday gösterilmemesi üzerine partisinden istifa ederek seçime bağımsız aday olarak giren Kesimoğlu, sandıktan zaferle çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2019 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2019 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP aday göstermemişti... Seçime bağımsız olarak girdi, zaferle çıktı!

Mutlu ve gururlu olduğunu dile getiren Kesimoğlu, Kesimoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimi az bir farkla kazandığını söyledi.

"DEMOKRASİ KAZANDI"

"Biz seçimi kazandık. Zannediyorum 174 oy farkıyla kazandık. Sağduyu galip geldi, demokrasi galip geldi. Doğruluk, hak, hukuk, adalet tecelli etti. Kırklareli halkına şükranlarımı sunuyorum. Onlar bana 'Yürü önümüzden Kesimoğlu' dediler. Beraber çıktık bu yola ben onlara inandım. Emeklerimizin karşılığını aldık. Kazanan demokrasi oldu. Demokrasilerin en büyüğü halkın gücü kazandı. Türkiye'ye örnek olacak bir olay sergiledik. Artık yine herkesin başkanıyım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."

"ELİMİZDEKİ VERİLER DOĞRU"

Bir gazetecinin "Sonuçlara itiraz olabilir mi?" sorusuna Kesimoğlu, "Olabilir herkes itiraz edebilir. Sonuç ortada zaten. Elimizdeki veriler doğru veriler. İtirazlar olabilir sonucu etkileyecek şey değil. Zaten birçok oyumuz iptal edildi. Ona rağmen bu fark. Yoksa 2 bin civarında olacaktı. Hayırlısı olsun" diye yanıt verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.