Hava Durumu

CHP Bursa'da Dilek Doğan aday: Bu ülkeye borcumuz var

CHP Bursa İl Kadın Kolları Başkanlığı'na adaylığını koyan Dilek Doğan, "Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet devrimlerine daha sıkı sarılmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP Bursa'da Dilek Doğan aday: Bu ülkeye borcumuz var

-H. Gül Kolaylı-

CHP İl Kadın Kolları Kongresi 21 Ocak Pazar günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Genel Kurul'da Başkanlık yarışına katılan adaylardan Dilek Doğan, YeniDönem Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Cumhuriyet değerlerine bağlı her Türk kadınının bu ülkeye borcu var" dedi. Bu düşünceden hareketle İl Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu belirten Doğan, Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet devrimlerine daha sıkı sarılmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu belirtti.

Doğan "Dürüstlüğü erdem edinmiş, laikliğe ve demokrasinin kurallarına saygı duyan tüm vatandaşlarımıza partimizin ideolojisini, projelerini daha çok anlatarak, sivil toplum örgütleriyle koordineli çalışarak CHP iktidarı altında buluşmanın dışında başka bir alternatif olmadığını göstereceğiz. Parti içi eğitime daha fazla önem vererek yoldaşlık kültürümüzü çoğaltacağız. Herkesin bilgi ve becerisini yansıtacağı katkı ve çalışma sağlayabileceği parti komisyonlarımızı İl Başkanlığımın nezdinde kuracağız. Sosyal projelerimizin daha çok aratacağı bir yönetim kuracağız" diye konuştu.

Dilek Doğan seçildiği takdirde ilk 5 ay içerisinde 'Kadın sorunların çözüm arayışı' kurultayı yapacaklarını bildirdi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Dilek Doğan, ekmeğin ucuz, insan hayatının pahalı olduğu bir düzen istediklerini belirterek haktan, halktan, emekten, barıştan, sevgiden yana bir Türkiye inşa edebilmek ve CHP'yi yerelde ve genelde iktidara taşıyabilmek için görev ve sorumluluk bilinciyle çalışacaklarını belirtti.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.